středa 15. června 2016

Prso a jantar

Růst zoubků dává Jakoubkovi celkem zabrat. Pomáhá prso a mazlení. Samozřejmě nošení. No a dnes jsme si v největším slejváku udělali výlet do Brány k dětem pro jantarové korálky. Myslím, že Jakub je v nich rozkošný (Klára má náušnice, Jakub má korálky), Chlupáč moje nadšení nesdílí a furt se mnou chce diskutovat na téma, jak může nějakej šutr pomoct od bolesti zubů. Já nediskutuju a snažím se věřit :)

2 komentáře:

  1. Já nad nimi taky přemýšlela, ale pořád tomu moc nevěřím. Navíc mi ty šperky na miminkách nějak nesedí. Ty jantárky ještě ujdou, ale na cvičení s námi chodí paní, která svému ročnímu chlapečkovi často dává na krk nějaké náhrdelníky z bižu a tak. Vypadá to přinejmenším podivně, ale proti gustu...třeba je v tom taky nějaké šamanství :)Matilda nemá ani náušničky, já mám ráda ty mimina taková čistá, jednoduchá, nezdobená :) Však si toho ještě užijeme, až přijde v patnácti s propíchlýma bradavkama, nosem, jazykem a potetovanou paží :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, já si k k nim taky nacházím cestu. Přijde mi ale, že Kubovi strašně sluší, vybrala jsem takové hodně tmavé, až černé a ob tři tmavé je jeden světle žlutý, líbí se mi. Teď ještě aby fungovaly :) No a Klárka má náušnice od 7. měsíce a nebráním se tomu, má jemné, něžné, žádná divočina. Ale mám dost známých, které uvažují stejně jako ty.

      Vymazat