neděle 5. června 2016

Nenudíme se ani trochu

Taky vám přijde, že konec května a červen se nese v duchu jedné skvělé akce za druhou? Diář máme plný, něco se nám dokonce překrývá, na hřišťovou pohodičku nějak nezbývá čas, kdyby mezi Brnem a Prahou nebyla D1, jezdíme snad i tam :) My jsme za tyto akce rádi a je fajn, že Klára dorostla do věku, kdy si podobné události dokáže dosyta užít a Jakub nám je toleruje. V kočárku je přece fajn, když začne mrčet, putuje na piknikovou deku, a když mrčí ještě víc, jde do nosítka. To byl ovšem kup století!









Když si Klára zrovna nerozbije koleno, je dobrým parťákem, který si pochutná na chobotnici, zatančí makarenu, v klidu nás nechá vypít kapučíno a ještě pochválí, že hezky voní. Jakoubek zase pochopil, že nejsme zrovna "obýváková" rodina a poslušně se skamarádil s pitíčkem, křupkami i neohřátým skleničkovým obědem :)

4 komentáře:

  1. Tak to je super,ze si takto uzivate! Aj my mame radi toto obdobie,nie je este sialena horucava a da sa ozaj vselico podniknut! Zaujimalo by ma,ci este Klarka cez den spi a ak ano,tak kde spinka v pripade celodenneho vyletu? My sa prave kvoli tomu nejak nevieme rozhybat na cely den a chodime az po obednom spanku,co nie vzdy uplne vyhovuje. no v kociku nezaspi a v aute naobed tiez nie,praveze az neskor podvecer pri spiatocnej ceste a to potom besni do polnoci. par krat sme teda skusili bez obedneho spanku ale bolo to nic moc,do tej tretej-stvrtej je ok,ale potom uz zacne aj vymyslat,je umrnkana,uz zavse aj spadne atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, zvládá to celkem dobře, ale není to každý den, normálně po obědě ještě spává, myslím, že to potřebuje, i když je pak dost protivná :( Ale když máme nějakou celodenní akci, tak improvizujeme. Někdy nespí vůbec a zvládne to, někdy je večer ukňouraná, jindy to přerušíme a jdeme na oběd a spánek. Kdysi v Zoo Lešná byl Kubík v nosítku a Klára se prospala v kočárku :)

      Vymazat
    2. Prave do tej Lesnej,alebo do Ostravy sa chystame,od nas je to cca sto kilometrov,cize s cestovanim vylet na cely den a tej cesty nazad mam trochu strach,bud zaspi,co by bol este ten lepsi pripad,alebo bude umrncana. Este sme vlastne taku cestu nesli,nakolko nam v aute vzdy vrestala,vlastne az posledny polrok ju to v auta pomaly zacina bavit. No som si ista,ze ZOO by sa jej moc pacila a blizsie ina nie je,takze zrejme do toho pojdeme :)

      Vymazat
    3. Jo, to zvládnete, neboj, třeba si zdřímne po cestě tam... No a Klárku ZOO zatím moc nebere, jako líbí se jí to, ale po hodině ztratí zájem o zvířata a zajímají ji víc stánky se zmrzlinou a každá houpačka, co je v dohledu :)

      Vymazat