středa 8. června 2016

Děkuju!

Dnes (no vlastně už včera) jsme si udělali rodinný výlet do Prahy, přijala jsem pozvánku na slavnostní vyhlášení ankety MAMAblog roku 2016. D1 byla jako vždy pekelná, stíhali jsme to taktak na desátou a Kubík poslední půlhodinu doslova prohysterčil, protože mu svítilo do očí, ale opravdu to stálo za to. Proč?

Protože z 50 soutěžních mama-blogů v mé kategorii Lifestyle jsme se probojovali na neskutečné 6. místo. Chci vám tímto moc poděkovat. Za každý hlas, který jste mi poslali, za každou minutu vašeho času. Moc si toho vážím. Děkuju!


Pořád k tomu nemám dost slov. Nevím, co psát, aby to dávalo hlavu-patu. Jsem plná emocí, myšlenek a snů. Když jsem před více než dvěma lety s blogem začínala, měl to být soukromý deník matky na mateřské. Seberealizace. Záliba. Stejně tak, jak rychle rostou moje děti, nějak podobně se vyvíjí i můj blog, čte ho víc lidí, inspiruje víc rodičů. Když jsem byla nominovaná do této ankety, neměla jsem prakticky žádné ambice. Konkurence především bloggerek z Prahy mi přišla nepřekonatelná. No a vidíte, jsem dnes živoucím důkazem toho, že se člověk nemá nikdy podceňovat.

Tak vysoké umístění je pro mě určitě velkou satisfakcí, ale především výzvou. Snažit se zase o něco víc. Na druhou stranu, rodina je pro mě pořád na prvním místě, proto blog píšu výhradně večer, když děti (a většinou i Chlupáč) dávno spí. Nechci, aby nám můj koníček ukrajoval z našeho společného času. Takže zatím ukrajuje jen z mého spánku :)

A jaké to na vyhlášení vlastně bylo? Ve Food Story jsme dnes strávili příjemné dopoledne, obklopeni milými lidmi a krásnými dětmi. Námořnický dresscode všem slušel, pro děti bylo zajištěno hlídání v dětském koutku, Klára tam chtěla být jen se mnou, Kubík vzal tetu na hlídání na milost asi 15 minut. Měla jsem s sebou sice foťák, neudělala jsem ani jednu fotku. Jednou rukou jsem držela Klárku za ruku a v druhé ruce jsem chovala Jakuba (proto na přebírání ceny vypadám tak blbě). Ještěže tam byla profesionální fotografka Tereza Červinková. Fotky z akce si můžete prohlédnout tady. Seznam všech umístěných blogerek najdete tady.



Na závěr chci velice poděkovat Míše Červené (která mimochodem píše skvělý blog Babybistro), která celou akci naplánovala, zorganizovala a dovedla do úspěšného finále. Doteď mi vrtá hlavou, jak to mohla zvládnout, a přitom na dnešní akci vypadat tak ve formě. Ženy-matky jsou prostě jasné superhrdinky. Velké díky patří také všem partnerům akce, bez nichž by anketa nemohla proběhnout. Partneři věnovali do soutěže veškeré dárky (jak pro bloggerky, tak pro hlasující) a já se z velké výhry raduju jako malá holka. Domů jsme si odvezli mimo jiné úžasný balíček dětské kosmetiky Hipp, balení Bepanthen, přírodní aromaterapeutickou kosmetiku Saloos, parfém od Avonu, krém Nivea, milé pozornosti od eMimino.cz a krásný dárek mi věnoval výrobce českých ručně šitých kabelek Dara bags. Díky, díky, díky.

Žádné komentáře:

Okomentovat