sobota 11. června 2016

Důležité momenty / Jakub má první zub

Dostanu tentokrát ty šaty, nebo ne? Myslím, že bych si je zasloužila po těch prořvaných nocích. Jakub je chlap jak má být, každý neduh nese totiž dost těžce. Do pusy si nenechá šáhnout, jídlem pohrdá, chce se nosit, pofňukává celý den a v noci řve. Řve tak, že jednou dostal i Panadol. Řval i tak. O gelu na dásně nechce ani slyšet. Homeopatika mu chutnají, ale nezdá se, že by fungovaly. Asi jsem měla ty jantarový korálky přece jen pořídit. Každopádně první jednička je v necelých 9 měsících čerstvě venku, už i škrabká :) Kámoška vedle se už klube taky, takže se připravuju na dalších pár bezesných nocí. Zubům zdar!

2 komentáře:

  1. Pěkné dopoledne,
    jsme o měsíc mladší a také se přidáváme k utrpení se zuby. Na omak cítím jedničku vpravo dole, prořízlou dáseň ale vidím i u sousední jedničky. První syn měl zuby o měsíc déle a absolutně jsem o nich nevěděla. A teď tedy zírám...třetí den moc nejí, má zvýšenou teplotu, ještě že máme to kojení...a sirup na bolest jsem mu dala včera v poledne i odpoledne. Řval totiž třeba hodinu a půl v kuse, naprosto bez přestávky...úplně bědoval, naříkal. Ať si říká o chemii každý, co chce, myslím, že to není až takový problém a do půl hodiny byl u nás klid.

    P. S. Máte oblíbenou značku Skip Hop...na cesty jsem od nich pořídila na příkrm termosku. Máme vše schováno po starším, tak jsem si musela alespoň s něčím udělat radost :-) A super! Deklarovaných sedm hodin tedy nevydrží (nebo jen vlahé), ale teplé máte ještě cca po 4 - 5 hodinách, což na obídek stačí.
    Hezké dny přeji :-) Jar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, taky tedy trpíte :) Klárka taky zuby nesla dobře, možná byla trochu víc protivná (víc než obvykle), ale nijak extra to neprožívala. Kubík to teda proplakává i za ni asi. Bohužel si myslím, že bez těch sirupů to někdy nejde, nenechám ho trpět, že jo. Slintá, teče mu z nosu, plenku měníme desetkrát denně :). U prsa by byl pořád, ještě že kojím a uklidní ho to. Ohledně Skip Hop - asi telepatie, taky jsem minulý měsíc pořídila dvě tyto termosky + jednu na pití a brzy o nich plánuju recenzi tady na blogu, jsou skvělé! Mějte se hezky, Jana

      Vymazat