středa 17. srpna 2016

Must-have v dětském šatníku & Soutěž o mikinu Ric Pic

Nejsem asi typická ženská co se nákupů týče. V nákupním centru mě moc často nenajdete (potraviny mě baví o něco víc :)), naštěstí to máme s Chlupáčem podobně a tak do velkých obchoďáků jezdíme tak dvakrát do roka a to většinou tehdy, když se chceme projít a najíst v Ikei :)

Skoro všechno nakupuju online, včetně dětského oblečení, velkou část z toho po internetových bazarech. A taky často pro děti nechám něco pěkného ušít. Ale to už o mě víte.

Minulý týden, když byla Klára u našich, jsme si dali s Chlupáčem rande ve městě a já při té příležitosti nakoukla do Lindexu a H&M (Klára nějak podezřele rychle vyrostla ze všech kalhotek a ponožek, ty po internetu nenakupuju). Když jsem v Lindexu viděla tepláky za 599 Kč, utvrdila jsem se v tom, jak strašně ráda kupuju české hand-made oblečení. Je totiž vždycky naprosto originální, ušité v česku za důstojných podmínek a přizpůsobené na míru. Někteří často argumentují, že hand-made oblečení jim připadá drahé, ale když vidím cenovky z klasických obchodů, tak mi to tak fakt nepřijde. Mám navíc zkušenost, že oblečení, které u mých oblíbených švadlen nakupuju, pokryje několik velikostí. A máte zaručeno, že vaše dítě bude minimálně na hřišti originál :)


O Karolíně, alias Ric Pic, už jsem jednou psala - článek o tom, jak jsem se seznámila s krásným oblečením značky Ric Pic si můžete přečíst tady. Jakoubek z overalu už sice přes léto vyrostl, Klára zebří harémky nosí pořád. Zátěžový test zvládají na jedničku, mají sice chloupky od praní, ale to je tím, že je nijak nešetříme.


Před létem jsem objednávala druhou várku oblečení - pořídila jsem pro Jakuba harémky, beanie a k němu nákrčník, oběma dětem kraťase harémového střihu a Klárce ještě klasickou mikinu přes hlavu. Já jsem z těch věcí furt hotová. Nejen že jsou ušité z krásných a neokoukaných látek, mají skvělý střih (jde vidět, že je šije maminka, která nad střihem přemýšlí a ví, co malé dítě potřebuje), ale i samotné zpracování je dokonalé.









Z čeho jsem tentokrát nejvíc nadšená, je mikina. Většina mikin, co Klára kdy měla, byla s kapucí a ne vždycky je to to pravé ořechové. Když na mikinu chcete dát bundu, kapuce je nepohodlná překážka. Proto jsem vybrala klasickou mikinu přes hlavu, černou s bílými dešťovými kapkami. Nebo slzami? Mikina je krásně jednoduchá, slušivá, padnoucí, má lehce prodlouženou zadní část, takže nehrozí holá záda. Prostě boží.







No a když jsem Karolíně posílala fotky Kláry v mikině, domluvily jsme se, že před blížícím se podzimem uděláme jedné z vás radost a obdarujeme vaše dítě mikinou dle vlastního výběru (střih a látka je jen na vás, velikost libovolná do 122). Můžete se inspirovat na FB profilu Ric Pic, tam uvidíte veškerou Karolíninu tvorbu.

Pravidla jsou jednoduchá.

1. Buďte fanouškem mého blogu na Facebooku, příp. Instagramu (@blogzrzky)
2. Buďte fanouškem Ric Pic na Facebooku
3. Do komentáře tady na blogu mi napište, co se vám z nabídky Ric Pic líbí nejvíc, případně, zda byste uvítali něco nového. Nezapomeňte na sebe nechat emailový kontakt, ať se můžeme spojit.
4. Pokud budete tento článek a soutěž veřejně sdílet na svém FB profilu, zařadíme vás do soutěže hned dvakrát a zvýšíte tak pravděpodobnost výhry
5. Soutěžit můžete týden, do úterý 23.8. do půlnoci, ve středu 24.8. vylosujeme výherce

21 komentářů:

  1. Tak o tomhle eshopu slyším poprvé, ale koukám že věci tam mají pěkné :) Asi bych si více vybrala, kdybych měla holčičku, ale pro chlapečka se mi líbí třeba kraťásky Geo jeleni. Like na fb mám dávno (pod stejným jménem), email případně: slunicko1321@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ric pic miluju:)a líbí se mi naprosto všechno!!! Doma už máme jedno tričko a dvoje harémky a už si brousím zuby zase na něco dalšího...asi to vyhrajou další harémky a mikinka nebo čepice.
    Lenka F.
    lenka.cicha@email.cz
    článek sdílím na svém FB profilu Lenka Fořtová

    OdpovědětVymazat
  3. U Ric Pic je těžké si nevybrat. Vše je boží, ale nejvíc se nám líbí overal❣t-i-n-a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tvůj blog čtu už delší dobu, o značce Ric pic slyším poprvé, hned jsem si ji přidala do oblíbených. Jsem na tom stejně jako ty, pro dceru kombinuju věci bazarové a výrobky českých švadlen (předražený mainstream jako Next, Lindex odmítám :-). U Ric pic mě zaujaly krásné látky, na podobné jsem ještě nenarazila a mojí dvouleté holčičce by moc slušely.

    adamova@volny.cz
    http://unasdomacz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Me se u pani Kaji libi vsechno, ale nejvice vedou asi haremky :)
    email: veru.hroudova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Je těžké si vybrat,ale asi nějaký overalek s capkou pro holčičku😉 Chmelenskapavla(@)maacz.eu bez závorky😉

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se libi ty vesticky na děti, které jsou v nabídce relativne krátkou dobu- nic podobného jsem totiž jinde nevidela. Jinak mame od Ric Pic beanie, nákrčník a haremky- vse skvělé!
    Adéla
    vejvodova.adela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Harémky v nějakém zvířátkovém designu jsou něj!
    renata.sablaturova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. V našem šatníku kousek z Ric Pic zatím chybí, ale i kdybychom nevyhráli, neodolávám a musím něco objednat! Moc se mi líbí harémky, přijdou mi praktické a rozhodně by se u nás doma neztratily. lucie.zverinova21@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. U Ric Pic nejde rict co je top.vsechno je paradni.tuhle dilnicku budu i nadale podporovat.
    katkamockova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Jani, libi se mi vse :-), prave cekam na prvni dodavku haremek, uz se nemohu dockat :-). Boswartova.zuzana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, prvni i druhy bod splnen uz davno ;). Zrovna budu mym klukum objednavat haremky, cepicky a nakrcniky na podzim, takze mikinka by se nam hodila ( ty latky jsou uzasny). A co mi chybi - asi takovy haremky i pro me :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jee, no my bychom určitě brali nějaké harémky. Přeci jen přes látkovky prcek neobleče úplně všechny běžné tepláčky.
    katkazaoralova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, já nakupuju hlavně hand made oblečení, přes látkovky ani žádné konfekční kalhoty či tepláčky malý neobleče a Ric Pic jsem objevila až díky tvému blogu :-) takže díky za inspiraci, za mě vyhrávají harémky (v kombinaci s mikčou pecka), nemůžu se těch krásných látek nabažit a něco určitě objednám!

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné věci! Úplně nej je podle mě overálek na zip. Sdílím i na FB:) Martina (fejlkova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, Ric Pic oblečky jsou opravdu nádherné, krásné vzory a navíc česká výroba, to je to, čemu dám mnohdy taky ráda přednost. Jen se zastanu toho Lindexu, občas si tam udělám radost, tak vím, že tepláčky se dají koupit i za 350 taky v moc krásných provedeních + mají řadu Suistanable, což by mělo snad taky znamenat etické podmínky při výrobě, takže to mi přijde fajn a nemusím mít černé svědomí, že oblečeni pro mé dítě vyrobilo jiné dítě....

    OdpovědětVymazat
  17. Po Ric Pic věcech pokukuju už dlouho, mám chlapečka a holčičku a pro každého tam mám vyhlídnuto hned několik kousků. Harémky, overálky a mikiny jsou nejvíc promakané:) martina.smerdova@gmail.com
    Děkuji za soutěž:)

    OdpovědětVymazat
  18. Mně se moc líbí dětské haremky. eliskasillingova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Jsem na tom stejně jako vy. Taky nerada chodím do nákupních center a vše si raději objednávám v klidu z domu. Večer si sednu k notebooku, když děti spí a objednám, co je potřeba. Oblečení nakupuji v second handu https://www.onlinesekac.cz/ , který se mi osvědčil. Mají tam velký výběr hezkého oblečení, které není ani moc drahé.

    OdpovědětVymazat