středa 3. srpna 2016

Dětský pokoj / Bavlněná deka Lodger nejen na léto

Naše děti jsou poměrně otužilé a nejsou příznivci velkého tepla. Většinu noci tráví odkopané, protože je jim horko, Klárka bývá i pod slabou peřinou většinou zpocená. Na druhou stranu, když usíná, chce být něčím přikrytá, asi ten pocit známe všichni, je příjemné se do něčeho zachumlat. Jakub je stejný, ten spí navíc většinu noci u nás v posteli, kde je teplo ještě větší. Na jeho přikrytí používám velkou multifunkční plenu Lodger Swaddler Cotton o rozměrech 120 x 120 cm. To je naprosto dokonalá záležitost a je to jedna z věcí, které bych doporučila každé nastávající mamince do výbavičky pro miminko. Tato bavlněná plenka poslouží nejen jako lehká dečka, ale také jako osuška, prostěradlo, zavinovačka, apod. Jakub ji má od narození a bereme ji s sebou i na každou delší cestu, zastoupí totiž hned několik výrobků najednou.

Jenže Kláře už by Lodger Swaddler, jako lehká přikrývka na teplejší dny, rozměrově nestačil. Hledala jsem na trhu něco většího, resp. delšího (Klára měří plus minus 100 cm). A pak jsem objevila tuto nádhernou bavlněnou deku Lodger Dreamer Quilt o rozměrech 100 x 150 cm. Do té doby jsem o ní nevěděla a byla to láska na první pohled. Deka je ušitá z bavlněné pleteniny, je jakoby dvojitá a uvnitř je tenounká vrstva dutého vlákna, kterou bych snad ani nezaznamenala, kdybych si nepřečetla štítek o použitých materiálech. Deka je pro Kláru dostatečně velká, sedí jí tak akorát do postele, je velice příjemná a lehká. Máme šedou variantu, jedna strana je bílá s šedými obláčky, druhá strana je prošívaná tmavě šedá, hodí se nám perfektně k obláčkovým polštářům, které má Klára v posteli. Vybrat si můžete ještě z dalších tří barevných variant - světle šedá, nude a světle modrá.






Deku můžete mít i v menší variantě pro malé děti, pokud čekáte letní a podzimní miminko, mrkněte na deku o rozměrech 75 x 100 cm, bude to skvělá a stylová přikrývka třeba do kočárku.

Na produkty značky Lodger nedám dopustit, je to jedna z mých nejoblíbenějších značek vůbec, máme doma spoustu věcí. Miluju jejich materiály, design a jednoduché nápady.

Žádné komentáře:

Okomentovat