úterý 4. srpna 2015

Chytrá hračka / Pyramida s krtečkem

Ráda se s vámi na blogu dělím o své zkušenosti s výrobky, které nám dělají radost. Ať už se jedná o knihy nebo hračky. Už několik týdnů má Klára nového parťáka - Krtečka. Pohádky o Krtečkovi zatím sice nezná, ale ilustrace zná z knížek a z pěnového puzzle, co máme doma.

Už dřív jsem psala, že mám ráda hezké dřevěné hračky, hodnotila jsem tady skvělý vláček i velkou vkládačku. Teď nás hodně baví dřevěná pyramida od Bina. Českého výrobce hraček Bino mám v oblibě a máme od něj už několik dalších dřevěných kousků. Hračky jsou originální, kvalitní, mají hezké zpracování a veselé dětské motivy, hlavně tedy Krtečka. A samozřejmě mají zdravotní atesty.


Sadu těchto 5 dutých kostek s Krtkem seženete za výhodnou cenu v eshopu Proděti.cz. Pyramida je určena pro děti od 1 do 4 let, může tedy posloužit jako dárek k 1. narozeninám. Kostky nemají ostré hrany, nejsou nijak těžké, neměly by tedy dítěti ublížit. Na jedné straně každé kostky jsou čísla, na druhé puntíky, na další základní tvary a na posledních dvou jsou veselé obrázky s Krtkem, vždy tvořící nějaký příběh. Kostky jdou skládat na sebe do tvaru pyramidy (po naskládání všech kostek na sebe je věž vysoká necelých 50 cm), nebo je můžete dávat naopak do sebe. Fantazii se však meze nekladou, občas u nás kostky slouží jako garáže pro autíčka a vláčky :) Dítě při hře trénuje jemnou motoriku, můžete se spolu učit barvy, symboly, čísla, můžete si k tomu povídat pohádku o Krtkovi. Klára pomocí nich už hezky rozlišuje různé velikosti, dokáže sestavit kostky od největší po nejmenší, pyramidu už také zvládne postavit, umí je schovat do sebe. Nám tedy Bino udělal opět radost a snad se bude líbit i někomu z vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat