pátek 14. srpna 2015

Chystám pro miminko / Část 2.

Nákupní horečka u nás stále moc neprobíhá, ale pár věcí jsem přece jen za poslední měsíce nakoupila. Něco se samozřejmě bude dědit, ale protože čekáme překvapení, pár kousků v neutrálních barvách mám. Co jsem zatím pro miminko pořídila?

Pár oblečků, vidíte tu moji posedlost jeleny? :) Moc se mi líbí tyto motivy, jsou takové přírodní, ale přitom něžné. V neutrálních barvách. Na první fotce komplet harémek a čepičky od úžasné Vendy - Be Birdie (nakoupila jsem u ní mnohem víc, pro mimi, pro dceru, i pro mě - o tom bude samostatný příspěvek), na druhé a třetí fotce jsou oblečky značky Pinokio, kterou pořídíte na Proděti.cz. Se zavinovacími body mám v těchto pidi velikostech opravdu nejlepší zkušenosti.

 
Trocha teplejšího materiálu. Už s Klárou se mi osvědčila na chladný podzim a zimu chlupatá medvídkovská kombinéza, tentokrát pořízeno v HM. Bílou mikinu s kapucí jsem koupila v F&F. Ta se bude hodit už při cestě z porodnice.
 

 
Nezbytná velká (120 x 120 cm) multifunkční zavinovačka od Lodgera poslouží jako osuška, lehká deka, zavinovačka. Výrobky této značky mě baví, stejně jako těsné zavinovačky SwaddleMe. Ty mám vyzkoušené už na Klárce, která bez nich nespinkala asi do 4 měsíců. Miminka spí klidněji, když mají ručičky pevně svázané u těla. Oba výrobky koupíte na Proděti.cz.
 
 
Mazlík od malička. Klárka měla svoji Julinku, miluje ji dodnes. Miminku jsem původně chtěla pořídit Mývala Jinxe od značky Snooze Baby, ale už nebyl nikde v Česku k dostání. Proto jsem prošla několik hračkářství a chtěla si plyšáky osahat na vlastní kůži. Navíc jsem chtěla nějakého, který je vhodný pro děti od narození. Zase tolik jich není. Tento koník belgické značky Nattou mi hned padl do oka. Jmenuje se Gaston a měří 36 cm. Určitě se bude líbit.
 

 
Mazlící dečku Snooze Baby mi poslal eshop Hravé hračky zdarma, jako omluvu za nezrealizovanou objednávku. Udělala mi velkou radost, ačkoliv Klára o podobnou hračku nikdy zájem neprojevila a nijak se se svojí dečkou neňufala :) Uvidíme, co miminko. Černobílé pandí chrastítko značky Lamaze mám v oku už dlouho, pořídila jsem na Feedo.
 

Trocha Fleru na závěr. Klárka má od narození na postýlce pověšeného svého Anděla strážného. Chtěla jsem, aby jí byl na blízku, chránil ji od všeho zlého. Symbolika ochrany miminka se mi líbí natolik, že jsem podobného Andílka pořídila na Fleru i pro naše druhé. Anděla mi ušila Jolana Provazníková - Polštářky. A praktická věc na konec - obal na zdravotní a očkovací průkaz (Klárčin jsme totiž jednou zničili, když se nám v tašce vylilo pitíčko, takže jsem poučená). Tento bílý s velrybami ušila miminku prodejkyně Kreat.

Žádné komentáře:

Okomentovat