neděle 23. srpna 2015

Z čeho mám radost / Originální oblečky od Be Birdie

Dorazila! Nemohla jsem se dočkat. Je krásná, nádherná, a ukrutně mile voní :) Zásilka od Be Birdie. A konečně se trochu ochladilo, tak můžeme zkoušet všechny položky z úžasného balíčku. Už jen ten balíček je sám o sobě originál. Papírová oldschool obálka s osobním věnováním a razítkem "made with love". Věřím tomu.


Neznáte BeBirdie? To je ovšem velká chyba. Be Birdie je vlastně Vendy, jedna moc šikovná maminka, která šije naprosto originální oblečky, nejraději pro děti, ale myslím, že se nebrání ničemu :) Kvalitní materiál, parádní vzory látek. Už strašně dlouho jsem se chystala Vendy oslovit s poptávkou, až jsem se konečně v červenci rozhoupala. Objednala jsem pro dceru, naše nenarozené miminko i pro sebe, přece se nebudu šidit.


Miminku jsem objednala newborn harémky a čepičku v neutrálních barvách - miminko zapózuje až na podzim a myslím, že jeleni budou náramně slušet.


Klára dostala harémky a beanie v lososové barvě s pírky, žluté kraťásky s pandou a ještě jednu beanie, tentokrát světlounce růžovou s bílými šípy.


No a protože jsem si sama dlouho radost neudělala, stejnou beanie jsem vzala i pro sebe. Vždycky jsem měla pocit, že světle růžová zrzce slušet nemůže, ale miluju ji!


Zatím prošly pořádnou zátěžovkou jen kraťase s pandou, v harémkách strávila kvůli teplému počasí jen jedno odpoledne doma, jedno venku, Klárce moc sluší a sklízí pochvaly, kudy chodí. Beanie nosíme doma skoro denně, protože Klára je zbožňuje a nutí mě nosit ji po bytě taky. Tak zkoušíme, pózujeme před zrcadlem a baví nás to moc. Těším se na podzim, až budeme nosit naostro :).

 


Milá Be Birdie, moc díky za tvoji krásnou tvorbu, jsi opravdu inspirativní, a budeme se těšit na další kousky do našeho šatníku!

P.S. Tak moc mě dostávají tyto šikovné maminky, které se při mateřské do něčeho pustily. Já bohužel neoplývám žádným talentem, přišiju tak tak maximálně knoflík, maluju jen pro dceru a naposledy jsem něco vytvořila ve školce. Aspoň jsem si tedy pořídila tento blog, ve kterém ukájím své kreativní choutky.

Žádné komentáře:

Okomentovat