středa 4. února 2015

Chytrá hračka / Bino dřevěný vláček

Mám strašně ráda dřevěné hračky, stále mi přijdou trochu oldschool v dnešním plastovém světě. Jsem vděčná, že jich všude přibývá a v obchodech jdou najít i vskutku pěkné kousky. Na druhou stranu, když byla Fazůlka menší, sahala jsem spíš po těch plastových, protože mi přišlo, že si s nimi neublíží tolik, jako s tvrdým dřevem :) A například plastové Lego je taky nesmrtelné. Tím chci ve zkratce říct, že dřevěné hračky u mě teď sice vedou, ale plast slepě neodsuzuju.

Teď nás například moc baví dřevěný skládačkový vláček od Bina, který jsme pořídili na Vánoce zde. Mašinka táhne dva vagónky, každý má na sobě dva kolíky, na které se dají navlékat barevné kostky - domečky. Každá kostka je jiná, mají krásně zpracované detaily. Ideální pro malé děti na trénování jemné motoriky a trpělivosti. Navíc Bino je česká firma, pro mě tedy o důvod víc rozhodnout se pro hračky této značky. Rozhodně brzo pořídím nějaké další poklady.

3 komentáře:

  1. Tiez som si,este ked som bola tehotna myslela,ze budeme kupovat len drevene hracky.No realita je taka,ze momentalne je dcerka vo veku,kedy vsetkym nekontrolovatelne trieska,co sa jej naramne paci a vsetko pcha do pusy,takze prezatial u nas vedu hracky latkove ale tiez plastove.Vlacik je moc kraasny!!

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tak, Luci, naprosto souhlasím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ono těch super hraček je fakt dost. A to se mi líbí. Jen teda něco má třeba lepší copywriting a propagaci, u některých zase vedou PR články, které občas taky píšu. Spolupracuji totiž s paní z kvalitneseo.cz/ a mám to jako takový přivýdělek na mateřské. Takže vlastně vím, že těch dětských hraček je dneska fakt enormní množství.

    OdpovědětVymazat