sobota 5. listopadu 2016

Podpora hudebního projektu / Čas na lelky

Minulý týden jsem se dozvěděla, že literární projekt O díře z trychtýře byl úspěšný. Mám z toho velkou radost, protože to bude krásná kniha a já se na ni už těším! Doufám, že jsem k úspěchu aspoň trošku pomohla a mám tak přislíbený jeden výtisk pro jednu z vás, takže čekejte na vyhlášení giveaway :) A protože mě baví dávat vědět o (podle mého názoru) zajímavých projektech, tady je další.

Zdroj: Hithit.com

Před pár dny mi jedna čtenářka poslala odkaz podobného rázu. Tentokrát jde o podporu projektu hudebního. Textařka a trojnásobná máma Šárka Krejčí vydává originální CD s písničkami pro děti Čas na lelky. Cédéčko bude obsahovat 24 autorských písní s klavírním doprovodem, vtipných písní, písní ze života, písní, které budou bavit nejen děti. Šárka není v oblasti dětských písní žádný amatér, se svojí písničkou Nezbedný semafor vyhrála 1. místo v soutěži Dětská nota. A aby toho nebylo málo, součástí CD bude i vymazlený booklet s texty všech písní, který ilustrovala moje oblíbená Andrea Tachezy.

Zdroj: Hithit.com 

Zdroj: Hithit.com

Zdroj: Hithit.com

Líbí? Mrkněte na informace o projektu Čas na lelky právě přichází, poslechněte si rozhovor se Šárkou, zaposlouchejte se do hudebních ukázek. A pokud budete chtít, můžete si CD předplatit tak jako já (jen připomínám, pokud se nevybere cílová částka, váš příspěvek vám bude v plné výši vrácen na účet).

1 komentář:

  1. Taky se snažíme u nás v komunitě na vesnici takové věci podporovat. Nedávno se u nás objevilo kouzelnické vystoupení pro děti, tak jsme na to všichni svorně jako celá vesnice šli. Dokonce i ti, kteří děti neměli. Ono těch kulturních příležitostí není zase tak moc na to, aby si to člověk nechal ujít. No a když máte děti, tak je to jasná věc. .)

    OdpovědětVymazat