středa 2. listopadu 2016

Klára a Jakub / Poosmé

Vždycky když píšu tyto sourozenecké příspěvky, tak si uvědomuju, že zní hodně idylicky. Pak ale třeba někoho z vás potkáme venku a děti předvedou klasickou sourozeneckou scénu - berou si hračky, vrčí na sebe, Kuba Kláru vezme lopatkou po hlavě a ta mu za to podrazí nohy. A já si pak říkám, ty jo, oni si budou myslet, jak já tady na blogu lžu :)


Ne, já fakt nelžu, jejich vztah je podle mého názoru moc hezký, ale taky zdravě sourozenecký, přece jen jsou to dvě malé děti, kteří bojují o své místo pod sluncem. Takže samozřejmě nějaká rivalita a nějaké potyčky jsou. Jsou denně. Ale pořád převládají ty umazlené chvíle. Jako například tento týden, Chlupáče máme od neděle na služebce a tak Klárka spává s námi v ložnici. Usínáme všichni dohromady, kojením uspím Kubíka, Klára se ke mně mačká z druhé strany a čeká na svoji chvíli. Ta nastane, když stáhnu tričko a schovám prso. To si k němu vleze ona, objímá ho, pusinkuje, říká mu, jak je heboučký a jak krásně voní. Já to fakt jednou natočím a pustím jim to v pubertě :)

2 komentáře:

  1. Mají vážně moc pěkný vztah. Ta lehká sourozenecká rivlita k tomu prostě patří. Doufám, že to u nás bude jednou vypadat podobně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a přeju to všem rodičům. I oni to ale mohou z Velké části ovlivnit jaky vztah sourozenci budou mít.

      Vymazat