pátek 11. června 2021

České barefoot boty Aylla od jara do podzimu

Kožené celoročky, nízké s romantickým vzezřením jsou vhodné k sukni i džínům. Velice univerzální a ležérně elegantní. Aylla Inca Pink - takový je můj poslední přírůstek v barefoot rodině. Už je mám dýl než rok a jsou vážně super. Klárka je prý chce zdědit (haha, připomenu jí to za pět let), skoro každého, kdo je znalý barefoot, zaujmou. Já je navíc kupovala za nějakou zaváděcí cenu, takže jsem spokojená na všech frontách.


A protože je to česká mladá značka a mám pocit, že o ní mnoho lidí ještě neví, chci si je tady odložit. Třeba vám budou inspirací, až budete hledat nízké kožené celoročky. Ač růžovou vůbec nevyhledávám, tento nádech starorůžové mě dostal. V kombinaci s bílou podrážkou a bílými tkaničkami z bot dělá celkem elegantní záležitost. Přitom vše dokonale minimalistické. Včetně čtyřmilimetrové podrážky. Ocenila bych nějakou tenkou vyndávací stélku kvůli údržbě, současná bota ji má napevno.




Hodí se do jarních a podzimních měsíců, samozřejmě jsou nositelné i v létě, ale mě už se v nich naboso začíná potit noha, jakmile se teplota blíží ke třiceti. Kůže se hezky čistí a poměrně dobře udržuje v čistotě. I tak si je beru jen do "nebláta" :) Jsou to moje princeznovský... Mám k nim i šaty ♥



Tak co, zastánci barefoot, pochlubte se se svými nejmilovanějšími botkami. Strašně si užívám, jak značky přibývají, jak je z čeho vybírat.

8 komentářů:

  1. elegantní, opravdu? Modě hippe rozgajdaných bot jsem nepodlehla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Arette, to je naprosto v pořádku, každému nechť vyhovuje něco jiného :) Chodidlům jakbysmet.

      Vymazat
  2. Jj,jsou super,jen mi vadí,že zimní verze této obuvi má béžovou podrážku.Proooč????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, taky občas přemýšlím, proč se někdo víc nezamyslí do detailů :)

      Vymazat
  3. Diky za zkušenost, mam zimni s kožíškem a jsou skvělé. Měla jsem je jen párkrát, protože jsou fakt hodně teplé, ale zvenku vypadaji jako pěkné boty a zevnitř jsou to papuče :D Moje nejpohodlnější boty, a to i v rámci bf.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip na zimní. Já se u všech zimních BF vždycky hrozně vylekám cenou. A tak už asi čtyři roky kupuju zimní BF s kožíškem :) Strašně toužím po BeLenka zimních...

      Vymazat