pátek 30. října 2020

Online nákupy v době virové

Trošku se vymykám z tradičních tabulek. Nejsem úplně nakupující typ. Nevyžívám se v bloumání po obchodech. Nepěstujeme rodinné víkendové výlety do nákupních center, které spojíme s obědem a kinem. Pokud už jedeme do něčeho většího typu Olympia, je to průměrně jednou za rok. Chlupáč obchody nesnáší. S dětmi je to tam za trest. A já? Krom Ikey, kterou bych si užila snad jednou do měsíce (naštěstí mě má kdo brzdit), to nepotřebuju. Už nějaký ten rok nakupuju rozumem. Snažím se minimalizovat šatník a kupovat jen to, co potřebuju. Většinou jsou to funkční věci, sportovní oblečení a pak takové ty kousky, které vím, že dokážu šikovně zkombinovat pro různé příležitosti. Kromě potravin a drogérie, kde zachováváme tradiční cestu, řeším nákupy online. Oblečení, hračky, knihy, papírnictví, boty. Mám osvědčené eshopy, ideálně s nulovým poštovným. A pak mám ráda taková místa na internetu, kde je toho nakumulováno víc. Takové je například Modio.cz. Znáte?


Modio.cz není eshop. Je to místo, kde se shlukuje móda. Módní agregátor. Módní inspirátor. Místo, kde si můžete vyhledat tisíce kousků oblečení, obuvi, doplňků a sportovního vybavení. Se spoustou přidaných hodnot. Pokud si něco vyberete, budete přesměrování na stránky konkrétního prodejce.


V nabídce je zboží dámské, pánské i dětské. Modio.cz denně sleduje ceny milionu produktů ze stovek eshopů a kamenných prodejen, takže máte ten nejlepší přehled. Hlídá slevy, promuje novinky. Líbí se mi podrobný filtr u mnoha produktů, např. přechodovou bundu (kterou zrovna vybírám) si můžete vyfiltrovat nejen podle značky a ceny, ale také podle barvy, velikosti, obchodu, materiálu, podšívky, kapuce i zapínání. Pokud máte jasnou představu, co chcete, ale nevíte, kde hledat, přijde mi Modio.cz jako užitečný módní portál.


Jste lovci výhodných nákupů jako já? Můžete využít sekce Opravdové slevy. Co je to za marketingový tah? Prozrazuje přímo Modio.cz: "Zobrazujeme pouze produkty, u kterých víme, že jsou dnes alespoň o 30 % levnější, než za kolik se prodávaly poslední dva měsíce. Zároveň nezobrazujeme ty produkty, které lze u jiného prodejce koupit levněji bez slevy.".


Já jdu dnes najisto. Hledám bundu na podzim/jaro. Prošívanou. V zajímavé, výraznější barvě. Za rozumný peníz. Aby ladila s rouškou a zahřála při procházce do lesa :)

-
Tento článek vznikl ve spolupráci s Modio.cz.

1 komentář:

  1. Dobrý den! Já od té doby, co začal covid, nakupuji skoro vše online. Jen pro základní potraviny chodím do obchodu. Nedávno jsem narazila na tuto skvělou webovou stránku , kde jsem nakoupila nějaké oblečení pro mě i pro děti, sportovní vybavení, psí krmivo i hračky s velkými slevami! :-) Fakt všem doporučuju! :-)

    OdpovědětVymazat