středa 4. prosince 2019

Barefoot boty pro začínající chodce na zimu

Já vůbec nepotřebuju, aby se už Matěj rozchodil. Vím, že všechno má svůj čas a Matěj se vyvíjí svým vlastním tempem. Jenže ta zima by byla o něco jednodušší, kdyby už chodil. Pamatuju si Klárku a Kubíka, jak už se brodili sněhem po dvou. Matěj se bude brněnskými závějemi prodírat nejspíš ještě po kolenou. Doufám, že bude aspoň tuhá zima, aby se neplácal v břečce. Pořídila jsem bazárkovou kombinézu Reima, která prý nemá konkurenci, tak mám velké očekávání. No a boty? Pro nechodce a začínající chodce? Na poli barefoot? Nejlíp mi vycházejí capáčky Stonz Toddler Booties, měkké, prostorné, nepromokavé. Mám dobrou zkušenost s těmi miminkovskými Stonz Baby Booties, s těmi s měkkou podrážkou. Mrkněte na zářijový článek, pokud je to u vás aktuální.
 

Matěj je moje první děcko, které se celkem rádo obléká. Teda většinou. Neprotestuje, když mu navlíkám kuklu, nevadí mu, když mu dávám boty. Na tyto capáčky už si fakt zvykl, já už 100% vychytala správné obouvání. Pokud si Matěj nestřihne nějakou scénu, kdy se válí po zemi, šíleně kolem sebe kope a šmudlá nohama, nebo pokud si to vyloženě neserve sám, boty na noze v pohodě drží. Občas mi někdo z vás napíše, že se jim capáčky vyzouvaly. Myslím, že jste měli buď nevhodně zvolenou velikost anebo jste je neměli pořádně natažené na noze a správně utažené.
 


 
Stonz Toddler Booties mají už gumovou oděruodolnou podrážku nádherného tvaru, může se v nich klidně rozchodit. Velikost má M, chci mu do nich pořídit i tu zateplovací vložku, minimálně na hory a do sněhu a mrazu. Zatím hodně jezdí v kočárku, pokud je na zemi, netrvá to zas tak dlouho. Vevnitř je fleece.
 

 

 
Po tmavě modrých s medvědem dostal tyto světle modré s robotem. Jsou z nové edice a vypadají krásně. Bála jsem se světlé barvy, ale velká výhoda je jejich jednoduchá údržba. Materiál jde krásně čistit vlhkým hadříkem, ale člověk se nemusí bát ani pořádného namočení. Měly by jít prát i v pračce, tomu se zatím úspěšně vyhýbám. Mates už se zvládl vyválet v psím hovínku k mé velké radosti a musím říct, že jsem to z té blankytně modré dostala obyčejným mýdlem. Zatímco jsem padala do mdlob. Fajn je dobře impregnovat, všechno jde pak snáz dolů...
 

Boty Stonz mi přijdou geniální pro svou univerzálnost. Využijete je jak v šátku, tak v kočárku, díky textilnímu materiálu nikde netlačí a dobře hřejí, navíc pokryjí i velkou část lýtka oproti klasickým botkám. Vydrží mokro, měly by zvládnout i sníh, schválně můžu přidat update po zimní sezóně. Matýsek v nich zatím pouze leze a obchází, jsem velice zvědavá, jak se mu v nich bude chodit. Podle toho se rozhodnu, jestli budu pokračovat i na jaro s větší velikostí.
 

 
-
Nejširší nabídku značky Stonz najdete u oficiálního distributora Stonz pro ČR a SK. Já tímto srdečně děkuju za spolupráci.

Žádné komentáře:

Okomentovat