pátek 22. ledna 2021

Od Vánoc v Audiotéka Klubu

Když jsem před Vánocemi psala o Naslouchači (což je mimochodem jedna z nejzajímavějších audioknih, co na kontě mám), zmínila jsem jednu zásadní novinku v Audiotéce, odkud knihy stahuju. V prosinci Audiotéka spustila Audiotéka Klub, který funguje na principu měsíčního předplatného. Tenkrát jsem dostala v rámci dlouhodobé spolupráce měsíční členství v klubu zdarma, abych si novou appku s členstvím vyzkoušela, otestovala, příp. našla něco, co se mi nebude pozdávat. Měsíční členství uteklo jako voda a sama už jsem si předplatila další měsíc. V tuto chvíli, kdy audioknihy poslouchám hodně, mi přijde členství výhodné.


Stačí aktivovat členství, prvních 14 dní máte zcela zdarma, další měsíce se vám bude strhávat 99,-. Stovka za měsíc poslechu je podle mě férová nabídka. Pokud se Audiotéce podaří dobře aktualizovat katalog dostupných titulů (v rámci Klubu totiž nemáte neomezený přístup ke všem audioknihám, ale vybrat si můžete "pouze" ze stovek knih v klubovém katalogu), budu se členstvím pokračovat. Zatím jsem neměla problém vybrat si. 


Mám za sebou úžasné tragikomické Vlastníky, dokumentaristickou Anatomii strachu i Pohřešovanou, polský thriller o nebezpečích internetu Ať se rozhodneš jakkoliv, výpravnou Sněhovou královnu, dechberoucí thriller o polském drogovém podsvětí Oslněni světlem, roztomilou dětskou zimní pohádku Jak napadal sníh, milé Dobrodružství pavouka Čendy. Bylo toho hodně. S dětmi teď posloucháme každý den před spaním. Uvidíme, jakým směrem se bude nabídka členských audioknih ubírat, zatím mi to přijde dostatečné. Krom beletrických děl v katalogu najdete i hromadu pohádek, ale také časopisy, nebo mnoho klasických děl v angličtině. Ano, snad se k nim někdy dopracuju.


Jediné, co je třeba vědět, že Audiotéka klub je k dispozici pouze v aplikaci. Je proto potřeba počítat s internetovým připojením.

Chodily mi od vás dotazy ohledně Klubu, snad jste se z tohoto článku něco dozvěděli. Klub se prostě vyplatí těm, co poslouchají hodně. Večer před spaním, při úklidu, při procházkách s kočárkem, cestou do práce, tady se to vyplatí. Navíc podle informací přímo z Audiotéky vím, že Klub je zatím jako miminko, se kterým jsou velké plány co do jeho rozvoje. Takže to bude jen lepší a lepší. Těším se.

Žádné komentáře:

Okomentovat