neděle 20. září 2020

Kreativní koláže Djeco

Velký flashback, milí čtenáři. Některé příspěvky mám v hlavě týdny, měsíce, ba dokonce roky. Jsou v hlavě, při troše štěstí i na paměťové kartě ve foťáku. Jen je v publikační frontě neustále něco předbíhá. Jenže si myslím, že za to stojí. Že stojí za to, být tady. A aspoň jsem si připomněla, jak čas letí a jak neskutečně se moje děti vyvíjejí. Fotky téměř dva roky staré, jestli dobře počítám - Klára necelých 4,5 roku a Jakub 2,5 roku. Zrovna měli oba neštovice, já těhotná s Matějem, takže jsem byla vděčná, když jsem našla kreativní sady francouzské značky Djeco. Našla jsem něco, co zvládli oba dva, o co se mohli skoro spravedlivě rozdělit.


Znáte Djeco koláže? Pokud ano, asi mi dáte za pravdu, že to mají zmáknuté. Pokud neznáte a máte dítě od tří let výš, zbystřete. Je to totiž fajn tip na dárek. Vánoční, narozeninový, neštovicový. Rozhodně nestojí málo peněz, hlavně když vezmete v potaz, že starší děti si s kolážemi poradí za hodinu, nicméně pořád je to moc pěkná a smysluplná aktivita, při které po vás navíc zbude nějaký hmotný výsledek.





Já jsem vzhledem k rozdílnému věku a schopnostem zvolila koláže pro nejmenší, kdy se k sobě lepí připravené dílky, vznikají roztomilá zvířata a nakonec poměrně vkusný obrázek, který ozdobí dětský pokoj. Nebo babiččinu kuchyň. Většina dílků je z velmi tvrdého a lesklého kartonu, najdete tady ale i třpytivé hvězdičky, malé knoflíky nebo slámové fousky. K tomu step-by-step návod, kterému porozumí i velmi malé děti. Pokud budete trochu punk, necháte děti s kolážemi o samotě a schováte jim návod, výsledek bude ještě půvabnější.




Je to dokonale připravená krabice, která děti baví. Nepotřebujete shánět něco navíc. Všechno máte zabaleno. Výsledek je zaručený. Krom těchto kartónových zvířecích obrázků v nabídce Djeca najdete hodně filcových koláží, bambulkové, papírové, mozaikové, metalické pro starší děti... Ještě mnohem dřív jsem na blogu psala o tom, jak jsme s Klárkou tvořily pomocí molitanových válečků - tato kreativní sada je také moc povedená a zarámované obrazy udělaly velkou radost prarodičům loni na Vánoce.

Pokud se vám sady líbí a rozhodnete se koupit, můžete využít můj slevový kód na 10% v eshopu Agátin svět. Stačí do objednávky zadat přesně toto "IGFZRZKA10".

Žádné komentáře:

Okomentovat