pátek 19. června 2020

Dárky pro muže / Hodinky a další vkusné doplňky

Nebudu se tady zase rozepisovat s omáčkou ohledně toho, že můj muž se těžko obdarovává. Píšu to sem furt. Existují prakticky čtyři druhy dárků, se kterými u něj nešlápnu vedle - zrnková káva, dobré víno nebo pivo, ponožky a hodinky. Hodinky jsou totiž jediným doplňkem krom snubáku, který nosí každý den, pomalu i na home officu. Letos se nám toho sejde víc, ale v září nás čeká desáté výročí svatby. V plánu byla dovolená ve dvou, vyrazit spolu někam, kam bychom děti normálně netahali. Jenže přišel pan Covid a vlastně i Matěj je na takové opuštění podle mého názoru dost malý. Navíc nevím, která babička by ho odkojila. Ehm. Takže pojedeme na hmotné vlně a romantickou (nebo spíš dobrodružnou) cestu si věnujeme k výročí jedenáctému...
 

Chlupáč mluvil o hodinkách. Dalších. A tak jsem šla na jisto. Už jednou jsem tady na blogu psala o eshopu určeném výhradně pro pány. Dánský eshop s pánskými doplňky Trendhim je ideální studnicí inspirace pro všechny muže. Dobře si tady vyberou opravdoví stylouši (náramky, náušnice, sluneční brýle...), pochutnají si i dokonalí elegáni (kravaty, motýlky, manžetové knoflíčky...), ale vedle nešlápne ani normální chlap, který nic nepotřebuje (batohy, tašky, hodinky...).
 


 
Když jsem pozorně naslouchala, mluvil o analogovém číselníku, koženém řemínku a kulatém tvaru. Myslím, že jsem vybrala nejlépe, jak jsem mohla, za ta léta už znám jeho vkus - jako já má rád minimalistický skandinávský design a nápadité detaily. Hodinky Wanderer Kevil značky Sidegren jsou navržené v Dánsku a k Chlupáčovi se budou tak hodit. Díky svému jednoduchému tvaru se budou hodit ke košili, na druhou stranu nepobouří ani s krosnou na zádech. Navíc splňují všechny jeho vyřčené tužby a taky moji představu o frajerských a designově čistých hodinkách. Základem je kulaté a tenké pouzdro z nerez oceli s černým ciferníkem a zlatými ručičkami (vteřinovka je dokonale tyrkysová - ano, to je ten kouzelný detail, který jsem hledala). Hodinky mají vintage kožený řemínek z pravé kůže. Která mi mimochodem náramně sluší.
 


 
Na to, že se zboží odesílá z Dánska, hodinky mi kurýr dodal do týdne od objednání, u většiny položek je poštovné zdarma.
 
 
Na závěr bych si chtěla postesknout a poslat feedback pánům zakladatelům do Dánska, že bych ocenila i nějaký "Trendher" eshop. Moc se mi líbí jejich batohy a sluneční brýle, které bych rozhodně unosila i já :) Další podnikatelská výzva? Hm?
 
 
P.S. Fotila jsem na své poměrně nechlupaté útlé ruce, do září zůstanou ve skříni, až do 18.9... ♥ ♥ ♥
 
-
Tento článek vznikl na základě spolupráce s eshopem Trendhim.cz

2 komentáře:

  1. to to chlupac neuvidi zde na blogu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chlupac muj blog necte :) A navic, nejsme male deti :)))

      Vymazat