úterý 2. června 2020

Červen měsíc audioknih / Mé TOP 4 Vol.1 - Indigové pohádky

Emoce. To je takové zaklínadlo našich dní, s dětmi o nich tolik mluvíme, vysvětlujeme, že emoce se nemají potlačovat. Naše děti se s emocemi učí pracovat, učí se je zpracovávat, učí se je přijímat. A my taky. Přijmutí (nejen) dětských emocí je klíčem k úspěchu každé výchovy. Emoce můžeme i přivolat. Třeba šikovný výběr knihy nebo audioknihy dokáže navodit pocity štěstí, díky dobře zvolenému textu můžeme pocítit lásku, touhu, vášeň. No a ti úchylnější z nás si dobrovolně přivolávají i ty odvrácené emoce, jako jsou smutek, zoufalství, zhnusení, a jim podobné. To jsou všechny ty moje oblíbené severské thrillery anebo třeba silné knihy z afrického prostředí. Dlouhodobý partner mého blogu Audiotéka přichází v červnu s povedenou kampaní "Červen měsíc audioknih" a každý týden bude přicházet se sbírkou těch nejemotivnějších titulů za super cenu 99 Kč. Sledujte a nenechte si ujít vyložené trháky (osobně bych tento týden doporučila Geniální přítelkyni a Muže, který sázel stromy).

 
V následujících 4 týdnech vám chci na blogu ukázat 4 moje nejoblíbenější audioknihy. Když jsem procházela svoji sbírku naposlouchaných audioknih a snažila jsem se vybrat ty čtyři úplně nejlepší, zamyslela jsem se nad tím, která audiokniha ve mě vyvolala nejsilnější emoce. Která ve mě nejvíc zanechala. Kterou bych doporučila své mámě. Kterou bych si za pár let poslechla znovu. A znovu. Mám je. Každý týden v červnu tady bude jedna audiokniha. A protože chci, abyste si je poslechli i vy, dám vám na ně slevový kód. 30% sleva na 4 moje audioknihy. Kód je platný celý červen a najdete ho na konci článku.
 
 
Martina Mia Svobodová
1 hodina 39 minut
 
Toto je patrně ta nejlepší pohádková audiokniha, kterou můžete svým dětem dopřát. Náramně bude fungovat i jako terapie pro vaši duši, příběhy jsou nadčasové, moudré, plné laskavých poselství. Moje děti ji milují a v autě posloucháme pořád dokola. Pokud bych měla vypíchnout jedinou emoci, kterou při poslechu cítím, tak to bude nejspíš pocit absolutního "štěstí". Šťastné konce pohádkám vládnou, ale nestanou se jen tak mimochodem, hlavní postavy jdou štěstí naproti svými skutky a vírou v dobro.

Celou recenzi audioknihy si můžete přečíst tady.
 
 
♥ Kód na 30% slevu na audioknihu Indigové pohádky zadejte do objednávky ve tvaru "EMOCEODZRZKY"
Platí od 1.6.2020 do 30.6.2020

Žádné komentáře:

Okomentovat