středa 24. června 2020

Červen měsíc audioknih / Mé TOP 4 Vol. 4 - Dědina

Jedeme do finále. Doufám, že už máte všichni hezkou zásobičku audioknih na léto, že budete mít u moře/v horách/na zahradě/na chalupě, co poslouchat. Snad jste si vybrali audioknihy nabité emocemi, snad jsme se vám s Audiotékou trefili do vkusu a užili jste si stejně jako já akci "červen měsíc audioknih". My brzy vyrážíme a s sebou mám v plánu dvě - mám rozposlouchaný Příběh služebnice a ještě si vezmu dalšího Tima Weavera pro krapet toho správného mrazivého napětí...


Během června jste tady na blogu mohli poznat mé čtyři nejoblíbenější audioknihy. Ty, které za poslech opravdu stojí. Pokaždé z jiného důvodu. No a v neposlední řadě na ně můžete využít slevový kód (30%), najdete ho na úplném konci článku. Ke společnému poslechu s dětmi jsem vám doporučila Indigové pohádky. Opravdu vážné téma z netradičního prostředí je bravurně zpracováno v audioknize Zůstaň se mnou. Silný příběh lásky na pozadí letecké katastrofy si můžete užít při poslechu Hory mezi námi. Dnes mám pro vás tip na takovou českou tragikomedii. Najdete tam mnoho úsměvných situací, nicméně se i trochu "zastydíte" nad povahou české povahy. Takový je prostě život. Dědina Petry Dvořákové tady chybět nesmí.


DĚDINA
Petra Dvořáková
7 hodin 50 minut

Nejenže je Dědina skvěle napsaná, audiokniha je tak perfektně zpracovaná (dramatizace, vícehlasá četba, dialekt...), až si troufám říct, že si poslech užijete ještě víc než čtení. Mně to úplně vtáhlo, přišla jsem si pomalu jako sousedka odvedle. Jednotlivé příběhy ze života na malé vesnici, ve kterých poznáte všechny možné lidské povahy, odkryjete různá tajemství i staré křivdy. Je to uvěřitelné, živé, nestárnoucí. Tato audiokniha ve mě vyvolala emocí hned několik, z obou pólů - od radosti a pochopení až po totální rozčarování. Velice příjemná oddechovka na léto.

Celá recenze audioknihy tady.


Kód na 30% slevu na audioknihu Dědina zadejte do objednávky ve tvaru "EMOCEODZRZKY"
Platí od 1.6.2020 do 30.6.2020

Žádné komentáře:

Okomentovat