středa 17. června 2020

Červen měsíc audioknih / Mé TOP 4 Vol. 3 - Hora mezi námi

Třetí týden, třetí várka vybraných audioknih od Audiotéky za 99 Kč, třetí série audioknih nabitých emocemi. A třetí tip ode mě. Jen připomínám těm, co moje články nečtou pravidelně, každý týden v červnu pro vás vyberu jednu audioknihu, která ve mě zanechala nejvíc emocí. A dám vám na ni 30% slevu. Začala jsem s nádhernou a láskyplnou knihou pro děti Indigové pohádky, minulý týden jsem se opět vrhla do smutku a zoufalství s knihou z afrického prostředí Zůstaň se mnou. Zase by to chtělo trochu odlehčit. Ale ne moc, na to si počkejte do příštího týdne...
 

Ve svých naposlouchaných audioknihách jsem pečlivě hledala ty nejlepší. Nebyl to lehký výběr, nicméně jsem se snažila vybrat do slevy ty, které nebyly zcela běžné, ty, které se něčím vymykaly a taky ty, u kterých jsem toho cítila opravdu hodně. Obecně nevyhledávám příběhy o lásce, takové ty klasické a přeslazené lovestory. Když je v příběhu ukryto něco navíc, dám tomu šanci. A tak na svém kontě mám i pár dojáků - několik v papírové podobě (Než jsem tě poznala) a několik v audio verzi (Muž, který už nezavolal anebo Hora mezi námi).
 
 
Charles Martin
11 hodin 8 minut
 
Dobrodružná kniha s ohromným přesahem, kterou si rozhodně nepouštějte jako film, nebo mi tuhle recenzi nebudete věřit. Na kulise letecké havárie se odehraje několik příběhů lásky. Ač se zdá být téma poměrně klišoidní, opak je pravdou. Autor (muž!) si dokázal tak bravurně pohrát s emocemi a použil přenádherný jazyk, že si poslech opravdu užijete. V knize je od všeho něco - láska, smutek, napětí i frustrace. I slzy byly, na mou duši.
 
Celou recenzi si můžete přečíst tady.
 
 
Kód na 30% slevu na audioknihu Hora mezi námi zadejte do objednávky ve tvaru "EMOCEODZRZKY"
Platí od 1.6.2020 do 30.6.2020

Žádné komentáře:

Okomentovat