sobota 2. října 2021

Soutěž o vstupenku na online konferenci Růst společně 2021

Velká online konference Růst společně pro rodiče a učitele mateřských škol se kvapem blíží! Už za nějakých deset dní se můžeme virtuálně potkat v jednom z přednáškových sálů a nechat se inspirovat zajímavými osobnostmi nejen z českého prostředí. Začíná se v pondělí 11. října a program je nadupaný. Teď jde jen o to najít si čas sama pro sebe. Nespornou výhodou je, že zakoupením registrace získáte neomezený přístup ke všem videím, takže zhlédnout je můžete kdykoliv, klidně v deset večer, až naše domácnosti příjemně ztichnou. Všechny nezbytné informace o konferenci, o programu, o přednášejících, ukázková videa a registrační formulář najdete na stránkách Růst společně.


A teď to nejlepší. Ve spolupráci s organizátory konference jsme pro vás připravili soutěž o jednu vstupenku zdarma. Zasloužíte si ji. K výhře stačí málo - vyplnit soutěžní formulář, počkat si pár dní a doufat, že se štěstí usměje právě na vás.

Jak na to?

1. Vyplňte řádně jednoduchý soutěžní formulář ZDE
2. Formulář můžete vyplňovat až do STŘEDY 6.10.2021 do půlnoci
3. Během čtvrtka 7.10.2021 vybereme náhodně jednoho z vás. Vítěze oznámím na FB stránce Blog Zrzky. Navíc od nás výherce dostane email, kde domluvíme zaslání volné vstupenky

Pojďte do toho s námi, konference rozhodně stojí za to! Já už se moc těším.

Žádné komentáře:

Okomentovat