neděle 19. září 2021

Pozvánka na online konferenci Růst společně 2021

Děti s námi rostou. Právě pro malé děti, pro děti do šesti let, je zásadní role rodiče. Od nás se dítě učí, z nás čerpá pocit bezpečí, u nás hledá pomoc i oporu, my jsme jeho vzorem. To, jak budeme na svoji roli připravení, do velké míry určuje to, jak se bude dítě rozvíjet po všech stránkách. Je těžké se v tom každodenním kolotoči soustředit i sám na sebe, je důležité ale pochopit, že s dítětem porosteme i my sami. Já to tak vnímám, každá dobře zvládnutá "mise", každý milník, každá nekomfortní situace mi dokazuje, že se všichni společně posouváme. A ty nejnáročnější výzvy, ty nejsložitější děti, ty nás posouvají nejvíce. Jednou budu asi fakt hodně posunutá :)



Udělejte si čas pro sebe a přijměte moje pozvání na třetí ročník online konference Růst společně, která se bude konat v termínu 11. - 15. října 2021. A zase bude o něco nadupanější než ty předchozí. Bude to série mnoha videí, která jsou především určena pro rodiče (prarodiče) dětí do 6 let a pedagogy z MŠ.


Můžete se těšit na 5 inspirativních dnů, 24 přednášek. Krom zajímavých českých osobností si můžete poslechnout i 7 mezinárodních přednášek, které budou přeloženy do češtiny. Témata jsou jako vždy vysoce aktuální, já se třeba moc těším na přednášku o výchově kluků, o rovnováze mezi offline a online životem, o mindfullness technikách pro zvládání dětského vzteku, o výchově k sebehodnotě.

Samozřejmostí je neomezený přístup ke všem přednáškám, takže nemusíte být ve stresu, že něco nestihnete.


Toužíte po malé ochutnávce? Zaregistrujte se úplně dole na stránkách konference a přijde vám link na ukázková videa. Těšíte se? Já moc.

Žádné komentáře:

Okomentovat