středa 16. prosince 2020

Provlékací BUUK aneb Quiet book úplně pro každého

Já a BUUK jsme už opravdoví kamarádi. A co líp, dobře se spřátelil i s mými dětmi. Známe se nějaký ten pátek, on se mi často ukazuje, já k němu často promlouvám a slibuju, že si na něj udělám víc času. Nejen že pomaličku pokračuju v šití svého prvního quiet booku, ale dětem jsem na podzim pořídila ještě vychytané a jednoduché provlékačky ze stejné rodinné dílny. Princip provlékání evidentně nezaujal jen nás, proto v BUUKu přišli s nápadem vytvořit provlékací quiet book. Je to pořád velmi šťavnatá novinka a jsem šťastná, že ji mám doma. Tady je totiž velká pravděpodobnost, že tuhle homemade knihu Matějkovi připravím ještě do té doby, než nastoupí do školky.


Provlékací BUUK je opravdu pro každého. I pro míň manuálně zručné ženy, i pro časově vytížené matky, troufám si říct, že i leckterý muž by si mohl s láskou pohrát. Řekla bych, že 95% v novém provlékacím BUUKu je čistě o provlékání, jen na pár detailů je potřeba vzít si do ruky jehlu a nit. Zbytek se provlíká filcovými proužky, které jsou dostatečně pevné na to, aby to šlo zlehka.



I tento nový BUUK je dokonale zpracovaná didaktická pomůcka, pořád je to kvalitní quiet book, který pomáhal navrhnout speciální pedagog. Změnou principu "šití" se z něj však stává taky krásná, zábavná a nenáročná aktivita pro celou rodinu. Tím, že provlékání zvládnou i předškolní děti, mohou vám s lecčím pomoct. Já včera pracovala s Klárkou a za jedno (tisíckrát přerušené) odpoledne jsme stránku se zeleninovou zahrádkou zmákly levou zadní.




Sada obsahuje všechno: precizně zpracované plsti, barevné plstěné proužky, malé množství galanterie, na pár složitějších detailů. Všechny dílky jsou připravené, nic vás nezaskočí, všechno na sebe perfektně sedí. Dobře udělaný návod vás provede každou stránkou, přidá užitečné tipy (díky za tavnou pistoli).



Líbí se mi originální tmavá titulka, možnost barevných variací (v sadě je dostatek barevných dílků i proužků, aby byla každá kniha originální), super je i možnost personifikace - jméno dítěte na titulní straně, možnost věnování v závěru, možnost přidat fotku...




Pokud vám Vánoce dělají trochu vrásky, pokud máte hlavu jako nafukovací balón, odsuňte pečení vanilkových rohlíčků, uvařte si kávu, dejte nohy na stůl a třiďte, provlékejte, hrajte si. Je to parádní antistres, to vám povídám.



Ještě pořád zbývá několik dní do svátků, jestli vás provlékací BUUK (nebo další produkty) zaujaly, myslím, že včasné doručení ještě stíháte. V BUUKu mají vše skladem, balíčky chystají dnem i nocí a doručovatelé hlásají, že stíhají doručit včas balíky odeslané o víkendu. Za mě je BUUK krásný a smysluplný dárek.

-
Za krásný vánoční dárek v rámci recenzní spolupráce děkuju BUUKu ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat