neděle 13. ledna 2019

Rodinné dárky? Jedině vzpomínky

Hodně lidí (včetně mě) má problém vymyslet vhodný dárek pro své blízké. Teď myslím dospělé blízké. Bez keců a buďme upřímní - všichni máme všechno! A vlastně mnohem víc, než ve skutečnosti potřebujeme. Jenže s prázdnou na Boží hod nikam nevyrazíte, že jo. V tomto jsou nespornou výhodou děti. Ty vám to každoroční dilema ušetří. Ukažte prstem na babičku, která by neskákala radostí z kalendáře plného fotek svých vnoučat. Nebo kterému dědovi by nespravily náladu fotomagnety na ledničce? Hned mu ten poličan bude chutnat víc... My jedeme ve fotoproduktech už pátým rokem. Dárek, co má skutečnou a trvalou hodnotu.
 

 
Svým blízkým už jsme za tu dobu věnovali několik fotoknih, kam zachycujeme všechny ty dětské pokroky a milníky. Vyzkoušeli jsme i fotomagnetky - ty mají dokonce dvojitý úspěch - jednak zdobí ledničky, ale taky si s nimi rády děti hrají, když přijedeme na návštěvu. Nejlepší na konec. Už třetí rok dáváme babičkám a dědům pod stromeček fotokalendář. Kalendář stejně doma potřebují a mají tak aspoň děti pořád na očích. Kvůli kvalitnímu tisku a jednoduché online aplikaci zůstávám věrná moravské tiskárně Reptisk.
 
 
Z tvorby fotokalendářů jsem si udělala hezký předvánoční rituál. Dvojka vína, vánoční koledy a obrovské množství obrázků, které musím s láskou projít. Procházím archiv a přemýšlím, které si zaslouží tam být. Zvolila jsem dovolenkový koncept. Vybírám výhradně fotky z našich cest během uplynulého roku. Naše rodiny mají totiž z našeho cestování trochu vítr. Nemyslí si o našich toulavých botách nic dobrého. Prý z toho děti nic nemají, nic si nepamatují a vlastně je to ani nemůže bavit. Tak si tak tiše sedím a vybírám pro ně ty nejlepší kousky. Tyhlety fotokalendáře jsou totiž takovou mou deklarací, že děti v tom s námi jedou velice rády ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat