neděle 2. září 2018

Nominace MAMAblog roku 2018

Dva roky za sebou to vyšlo. Nemám svá šťastná čísla, ale 6 i 7 jsou mi sympatické. V roce 2016 i 2017 jsem byla v psaní blogu velmi vytrvalá, odhodlaná a o poznání míň unavená :) Anketa MAMAblog roku povznesla můj blog mezi ty nejznámější maminky blogerky v Česku. Anketě vděčím za nové čtenáře i nové kontakty. Samozřejmě za některé spolupráce. A taky za dva výlety do Prahy. Od té doby, co jsem přestala pracovat a odešla si válet šunky na mateřskou, jsem do Prahy nemusela. A tak s kapkou nostalgie první rok "uháníme" po D1, druhý rok pro jistotu se žlutým vlakem směr metropole. Dva rodinné výlety, kapka nervozity, velké zážitky, nové známosti a plné tašky dárků od sponzorů. Letos je jisté jedno. Do Prahy na vyhlášení nepojedu. Nejspíš budu v porodnici, nebo v šestinedělí. I tak jsem se nakonec rozhodla, že to ještě jednou zkusím. Třetí dítě. Třetí účast. Ještě mám o čem psát. A s pokorou požádám o vaše hlasy. Protože vím, že tady jste a že jste tady rády ♥
 

Vzhledem k neuvěřitelnému počtu povzbudivých reakcí na můj nedávný článek Trocha sebereflexe vím, že to ještě smysl má. Že jsou v dnešním uhnaném, ultramoderním a nekompromisním světě ženy, které hledají samy sebe. Že existují ženy, které hledají povzbuzení na nelehké cestě mateřstvím, že hledají cestu k sobě a ke svým dětem. Že nehledají jenom načančané pozlátko, ale opravdivost a upřímnost.
 
 
Nechci vám za hlasy nic slibovat. Nikdy tady nebudou mraky soutěží. Tudy moje filozofie nevede. Navíc diktované podmínky jsou velmi tvrdé a za to mi to nestojí. Jakýkoliv diktát mi vždycky byl proti srsti. Ale budou tady dál tipy na fajn knížky (pro děti i dospělé), dobré hračky, český handmade a přírodní kosmetiku, budou tady zápisky z našich cest a hlavně tady bude spousta mě. Mých radostí i trápení. Moje názory a všechny osobní mateřské pokroky i výchovné prohry. A asi vás teda budu trochu prudit s miminem, protože teď už je to fakt asi naposled, tak si to musím užít, že jo.
 
 
Třetí ročník MAMAblog roku právě odstartoval.
 
Hlasování poběží od 1.9.2018 do 30.9.2018. Změnil se sytém hlasování. Už nemůžete hlasovat denně. Za celou dobu, kdy anketa poběží, můžete poslat CELKEM 3 HLASY v každé ze dvou kategorií. Každý den se opět soutěží o bezva výhry, takže sledujte buď stránky MAMAblog roku nebo FB nebo IG, ať víte, kdy se do hlasování co nejlépe strategicky zapojit.
 
Jak poslat hlas mně?
 
Klikněte SEM a dostanete se přímo na jednoduchý hlasovací formulář. Vyplňte své kontaktní údaje a v obou kategoriích zvolte svého favorita. Já jsem tady - kategorie LIFESTYLE - Blog Zrzky.
 
 
♥ DĚKUJU ♥

6 komentářů:

  1. Jani, ty jsi tu nominaci moc zasloužíš a můj hlas rozhodně máš. Za svou upřímnost, přirozenost a "punkovost". A hlavně za to, že jsi předchozí ročníky nesklouzla ke škemrání o hlasy :-) Moc blogů nesleduji, ale když některé ženy denně tapetovaly blog soutěžemi zakončené hláškou "a nezapomeňte hlasovat tady a tady". ježily se mi chlupy i na zádech.
    Takže ti přeji hodně hlasů a hlavně příjemné "povinnosti" v období vyhlášení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuju, od tebe mě to fakt moc těší ♥ Jsi mojí velkou inspirací, tvoje knižní tipy sleduju pravidelně a máš teda můj obdiv, jaký máš time management. Nebo máš naprosto bezúdržbové děti :D Moc zdravím a těším se, až budu sledovat vyhlášení v porodnici :))

      Vymazat
    2. Jani, moc díky, ale můj time management je dost tristní :-D Jen mám děti o rok starší než ty a moje péče o ně už není tolik intenzivní. Takže hodně trpělivosti a sil do finiše, těším se na miminkovské články

      Vymazat
  2. Ahoj JAni, u Tvého blogu se vždy ráda zastavím a mám ho ráda takový jaký je i bez vystajlovaných fotek! Je dost autentický a to je na něm fajn. A navíc já nějak cítím a vidím z Tvých přízpěvků, že blogu věnuješ opravdu hodně nocí. Články nemáš halabala na koleni sesmolené za 5 min atd... Na rovinu. Kolikrát si říkám jak to, že Ti to za to stojí. ALe můj hlas rozhodně máš a ne jednou jsi mě inspirovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, děkuju moc. Já nedokážu dělat jen tak něco napůl, takže mi fakt jeden článek zabere hromadu času, ale myslím, že to taky znáš. Jak jsem psala v nějakém předchozím článku, už jsem se párkrát zamýšlela, jestli je to ještě únosné, ale nějak cítím, že to psaní ještě potřebuju, i když je to neziskovka. A "partneři" jsou čím dál víc nároční a fakt hledí na čísla. Děkuju a zdravím vás ♥

      Vymazat