neděle 2. dubna 2017

Dobrá hračka 2017

Pro mě je výběr hraček pro děti sice velkou radostí, ale zároveň také náročnou kontinuální činností. Nehledám pro ně totiž hračky nárazově, měsíc před narozeninami nebo Vánocemi, ale situaci na trhu s hračkami mapuju celý rok. Mám pár oblíbených obchodů, u kterých vím, že nešlápnu vedle. Taky sleduju zahraniční trendy a nedávno jsem se byla pokochat i na veletrhu Pro dítě. Jak vybíráte hračky vy? Někdo vybírá jen očima, ano design je důležitý, není však na prvním místě. Hodně z nás dá na recenze, k tomu snad trochu přispívám i já prostřednictvím mého blogu. Já se navíc docela soustředím i na oceněné hračky. Na hračky a hry, které jsou něčím výjimečné, které přispívají k rozvoji dítěte víc, než je průměr v prodejní síti. Jedna taková soutěž běží celý duben také v Česku. Druhý ročník soutěže Dobrá hračka pořádá Agátin svět.


Zapojte se také do jednoduché ankety a v několika kategoriích (podle věkového určení) vyberte jedním kliknutím hračku, která je podle vás ta nej. Zadáním kontaktních údajů na konci ankety získáte slevový kupón na nákup v eshopu. A budete navíc zařazeni do slosování o 20 dárkových balíčků.

Jsem moc ráda, že mezi nominovanými hračkami jsou i tři, které máme doma. Mám radost, že máme s Agátiným světem podobný vkus :) V kategorii pro nejmenší je dřevěná zatloukačka s xylofonem Hape - moji recenzi si můžete přečíst tady. V další kategorii objevíte úžasné hmatové puzzle Janod - recenze tady. A v kategorii pro děti od 4 let najdete logickou hru pro jednoho hráče z dílny Mindok - Červená Karkulka. Tu máme necelý měsíc doma a jsme z ní nadšení celá rodina, recenze bude brzy na blogu.

Pokud můj blog ještě dobře neznáte, pod tagem "Hračky" najdete spoustu inspirace. Vybírala jsem pro vás hračky pro miminko, ale i puzzle pro tříleté. Hledám společenské hry pro nejmenší děti i kreativní sady pro nekreativní rodiče. Mám ráda hračky dřevěné, hračky se smyslem, hračky rozvíjející smysly, hračky kreativní.

Já už jsem pro Dobré hračky hlasovala, co vy?

2 komentáře:

  1. Jdu študovat hračky. Ty v obyčejných hračkářstvých se mi většinou nezdají dost hezké, naučné, zajímavé. Díky za info.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkněte. Agátin svět je jeden z mých nejoblíbenějších obchodů. J.

      Vymazat