neděle 5. prosince 2021

Mama tip / Dárek pro cestovatele

Vždyť víte. Obdarovat Chlupáče (stejně jako většinu dospělých a zralých mužů) je pomalu nadlidský úkol. Chlupáč má krom nás ♥ opravdu rád jen pár věcí. A samozřejmě všechno má. A ano, vůbec nic nepotřebuje. Co má rád? Kávu, dobré jídlo a pití, saunu, fotbal a nejvíc ze všeho cestování. Saunu mu v bytě nepostavím. Na fotbal i do sauny má ode mě pravidelnou láskyplnou propustku. Jíst a pít umíme slušně. Zbývá to cestování. Co pořídit z tohoto soudku, aby z toho měl radost? Letos mě to napadlo. Obraz. Obraz se vzkazem. Fotoobraz z místa, kde byl, ke kterému má citový vztah, z místa, kam by jednou rád vzal mě. On má takových míst spoustu, díky práci toho viděl už moc. Ale ví, že jen jedno místo je zároveň moje touha. Takže velký obraz New Yorku na plátně bude takový symbolický dárek. Že se dokážu separovat od svých dětí, svěřit je babičce, a že s ním do NY v roce 2022 poletím. Pokud pan Covid dá propustku.


Černobílý obraz New Yorku jsem objednávala na Postershop.cz a jsem velmi spokojená jak s kvalitou tisku, množstvím položek skladem, tak s rychlostí doručení. Postershop.cz u mě vyhrál díky velké nabídce motivů, černobílých NY tam je hned několik. Krom obrazů mají moc pěkné "retro" cedulky, jednu jsem nám pořídila. Na dveřích bude vypadat skvěle a je silně motivační...
 

Sortiment je opravdu široký, co se týče interiérových dekorací, vybere si každý. Fajn je přehledné členění dle jednotlivých motivů. Dětem bych do budoucna chtěla pořídit do pokoje nějaký užitečný plakát - buďto mapu nebo vesmírná tělesa. Plakáty jsou nejjednodušší variantou - jsou levné a není problém je kdykoliv vyměnit. Jestli se nebojíte trvanlivějšího lepení na zeď, můžete si vybrat ze stovek tapet a fototapet.

1 komentář: