pondělí 30. listopadu 2020

Mama tip / Rostlinný elixír na suchou a unavenou pleť

Hezký podzim mám ráda. Tento, kdy třeba čtrnáct dní nevidím slunko, zas tak moc ne. Přes léto je mé pleti dobře, dýchá, čerpá energii a barvu z paprsků, je hodně na čerstvém vzduchu. Pak přijde hezký podzim a pihy se začínají postupně vytrácet. Pak se to přehoupne v hnusný podzim, začne se topit, svítit, nedejbože nám pan Covid na pusu natáhne roušky a je konec. Konec slušné pleti. Suché ruce, šupinky, vysušená pleť na obličeji, a všechno možné a nehezké k tomu. Přiznejte se, komu roušky taky z kosmetického hlediska nesvědčí?? Tak jsem po lážo plážo letním režimu, kdy na sebe mažu krom opalováku oleje/krémy velmi sporadicky, zase musela najet na dost intenzivní péči. Jak pleť znovu hloubkově hydratovat? 


S elixírem s názvem Squalane už mám dobrou zkušenost. Před rokem jsem na sobě zkoušela tento čistý suchý olej a byla jsem spokojená. Sáhla jsem po něm teda znovu, jen jsem si tentokrát přidala něco navíc - Verbenu. Squalane & Verbena jsou dobří pomocníci při hloubkové regeneraci a hydrataci pleti. Verbena mi voní, ale stále je to v decentní a mně příjemné zóně. Neruší, nebije se to s dalšími přípravky na pleť, které mohou následovat.


Konzistencí se jedná o olej, aplikace kapátkem zaručí přesnost. Na celý obličej stačí bohatě 5 oranžových kapek, je lepší mít pleť vlhkou. I když je textura olejnatá, nemám pocit mastnoty, což je výhoda Squalane. Pro intenzivní vzpruhu je dobré nanášet dvakrát denně, několik týdnů po sobě a výsledek jde poznat.



Vánoční tip! Saloos má spousty novinek, včetně krásných vánočních sad, kdyby náhodou někomu docházela inspirace, tady si třeba vyberete. Něco českého. Něco přírodního.

-
Squalane Verbena jsem si vybrala v rámci dlouhodobé spolupráce s českou firmou Saloos.

Žádné komentáře:

Okomentovat