neděle 29. září 2019

Pozvánka / Agátin hravý festival 2019

Jak začne být podzim skoro zimou, jak začne být pošmourno, větrno a deštivo, každý aktivní rodič zatouží po akcích, kam zavede svoje děti a zabaví je přinejmenším na celý den. Naštěstí všude přibývá baby-friendly míst a tím nemyslím jen zábavní parky. Ty jsou fajn. Ale jen jednou za čas a s brufenem v kapse :) Ráda bych vás pozvala na poněkud sofistikovanější párty, na akci, kterou pořádá Agátin svět, na akci, která se koná na úžasném místě. I když my se do Prahy nevypravíme, vím, že je vás tady spousta pražských a středočeských. Vy to dáte levou zadní. Agátin hravý festival se koná 19.-20.10.2019 v jedinečných prostorách Národního zemědělského muzea v Praze na Letné.
 
 

Agáta je super místo online. Jenže oni to umí báječně i offline. Ať už to jsou jejich nadupané kamenné prodejny plné inspirace a ochotného personálu, nebo jejich festivaly. Chodíme na Festival kreativního a logického hraní v brněnských Lužánkách a nikdy se nám odtud nechce domů. Festival, na kterém si dítě (a rodič) může vyzkoušet spousty smysluplných hraček, objeví mnoho krásných kreativních sad, prubne desítky deskovek, projede si obří vláčko i kuličkodráhu. Tyto outdoorové festivaly probíhají začátkem léta v Praze a Brně. Indoorová varianta těchto hravých festivalů se bude letos konat vůbec poprvé a Letná se určitě stane místem prvních vánočních nákupů. Trochu mě mrzí, že tam nebudu...
 
 
Vstup je zdarma (některých pár dílniček bude symbolicky zpoplatněno) a najdete zde zase komplexní balík zábavy pro všechny věkové kategorie - textilní a dřevěné hračky pro mimina, stavebnice, deskovky a edukativní hračky pro předškoláky, logické a společenské hry pro školáky.
 
 
My máme od Agáty doma spoustu hraček a her, nakupujeme tady už celá rodina, tak do textu přikládám pár ilustračních fotek. Myslím, že všechny kousky budou na Festivalu spolu s vámi :)
 
 
Pro víc informací doporučuju sledovat Agátin hravý festival na FB.  

Žádné komentáře:

Okomentovat