pondělí 8. dubna 2019

Jarní Montessori aktivity & Tip na e-book & Slevový kód

Duben bývá často označován za "zelený" měsíc. 22.4. se slaví Den Země, probíhají celorepublikové akce "Ukliďme Česko", koná se mnoho zajímavých přednášek, a vlastně i samotné jaro nás pobízí k tomu, abychom se chovali k planetě o fous lépe. Vyrážíme častěji do přírody, tvoříme z přírodních materiálů, provádíme očisty domácnosti i těla. Občas tady najdete článek o tom, jak to s ekologií máme doma my. Například tip na krásnou knížku pro děti 23 způsobů, jak se stát ekohrdinou jste mohli najít v únorovém příspěvku. S jarem se mi do krve vlila nová dávka energie (paradoxně i přes stoupající stupeň nevyspání) a mám mnoho nápadů, co s dětmi podnikat. Mám štěstí, že moje děti tráví svůj život venku rády, zajímají je zvířata a semtam i nějaká rostlina. Oba víkendové dny jsme strávili v lese a nebýt těch třech klíšťat nám bylo fajn.


Do přírody Klárka s Kubíkem vyráží se svými malými lupami a poznávacími kartami a já si do svého diáře sepisuju tipy na aktivity, co s nimi na jaro dělat. Oba dva mají už v květináčích velikonoční osení a taky si dali klíčit fazolky a čočku. Tahle aktivita vhodná už pro nejmenší děti je prostě nesmrtelná a pamatuju si, jak ten jednoduchý proces fascinoval v dětství mě. Letos jsme dali poprvé fazolky klíčit do sklenice naplněné kuchyňskými utěrkami namísto do misek s vatou. Tak uvidíme, jak to bude za pár dní vypadat, podle obrázků na Pinterestu by to mohlo být celkem působivé.


Tento týden se pokusím přidat na blog inspiraci na jednoduchý (a dětsky roztomilý) velikonoční věnec a taky na krásnou aktivitu s přírodninami a samotvrdnoucí hmotou. Tak mi držte palce, ať se všichni dočkáme.



Dlouholetý partner mého blogu eshop Montessori hračky to na jaro vidí podobně jako já. Musím říct, že tady hojně nakupuju i nad rámec naší spolupráce, mají největší výběr thajských kaučukových hraček Plan Toys a úžasné modely zvířat Safari. Až do 22.4.2019 běží kampaň s názvem Green April, v rámci které můžete nakoupit mnoho produktů se slevou, a dozvědět se spoustu zajímavostí o přírodě na sociálních sítích - FB a IG. 7% z celkového zisku z kampaně navíc věnují na podporu výsadby stromů v ČR.


Až do 22.4. můžete na eshopu Montessori hračky využít 7% slevu na vše. Při objednávce použijte kód "DENZEME19". 


Nejlepší na konec - zde si můžete zdarma stáhnout ekologicky laděný ebook, ve kterém najdete obrovské množství aktivit pro společné chvíle s vašimi dětmi.

1 komentář:

  1. Je super, slevy mám ráda, nedávno jsem narazila dokonce na http://kuponozdroj.cz/, co je web, který se na slevové kupony vyloženě specializuje. Myslím si, že by jsi obchod skvěle zpropagovala, kdyby jsi tam tento kód umístila.

    OdpovědětVymazat