neděle 24. února 2019

Český handmade / Neonové mikiny Chiaro

O českém oblečení Chiaro jsem už jednou psala. Je to moje oblíbená značka a kousků máme v šatníku hned několik. Tady jsem do nebes vychválila rostoucí softshellový kabátek a zateplené legínky, další rok jsem u Evy pořídila pro obě děti stejné softshelky, které jsou ukrutně fešácké, legíny ve větší velikosti, které už Kubík nosí druhým rokem. Posledním úlovkem jsou tyto promyšlené neonové mikiny. Ty si děti samy vybraly loni na veletrhu a pořád patří k těm nejoblíbenějším a nejnošenějším.
 

Jsou skvělé na přechodové měsíce nebo na letní chladnější večery, jsou totiž hodně teplé. Osvědčily se nám v létě na dovolené v přírodě. Zevnitř je měkoučký a hřejivý fleece, zvenku odolná svetrovina. Šikmý zip, kapsy, prodloužený zadní lem držící záda v teple, prodlužovací manžety, stojáček ke krku. Dokonalé v každém detailu. Jediné, na co je potřeba dávat pozor, je sucháč u krku, aby nezatrhával svetrovinu.
 



 
Kuba má zelenou, Klárka růžovou. Hrozně se nám líbí, když nosí "stejné" oblečení. Tyto mikinky (stejně jako ostatní Chiaro kousky) s dětmi rostou a mám zkušenost, že pokryjí aspoň dvě velikosti.
 


A co mi na nich přijde úplně nejlepší? Ta zářivá barva! Klára s Jakubem v nich totiž nejdou přehlídnout. Jsou proto super třeba na kolo, nebo někam do davu (zoo, koncert, foodfestival, dopravní hřiště), kde chcete mít děti pořád na očích.

2 komentáře:

  1. Vůbec jsem neznala. Potřebuji nakoupit na letní dovolenou v Aplách a tyhle mikči se taky budou hodit společně s unuo softsheelem :-)
    Díky za tip a já se jdu vrhnout na výběr bot.
    Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iveto, na Chiaro určitě mrkněte, protože to jsou funkční a rostoucí oblečky se stylem, vypadají hodně dobře. Výběr bot mě taky teď čeká :/

      Vymazat