pátek 8. prosince 2017

Vánoční inspirace / Dárky pro dvouleté & Giveaway

Jakub je malá opice a většinou chce všechno, co má Klára. Od víkendu má například nalakovaný jeden nehet na růžovo, prosím. Někdy chce nosit šaty, často nosí sponky a na vlásky si nechává stříkat růžovou rozčesávací vodičku s vůní jahod. Mohla bych pokračovat do nekonečna. S dárky je to na podobné vlně. Když slyší, že něco Klárka dostane, on to samozřejmě potřebuje, takže velká spousta dárků je společná, nebo se trapně opakuje.


Koloběžka
 
Tady to máte černé na bílém. Vůbec nebyla v plánu. Ani náznakem. Ani pomalu neví, co koloběžka je. Jenže to pak jednou valíte do Decathlonu narychlo kupovat Kláře sněhule, protože se ve školce brodí deseticentimetrovou břečkou. No a tam mají všechny ty koloběžky, co si každý může vyzkoušet. A tak jsem si s dětma zajezdila mezi regály. Smála jsem se od ucha k uchu a jsem vlastně ráda, že jsem z obchodu odcházela jen s jednou dětskou koloběžkou :) Kubík dostane tu se třemi kolečky Oxelo za necelých 600. Už dávno se mi líbila podobná Micro Mini, ale ta je cenově někde jinde.
 
 
Stolní hra
 
Jakoubek se zamiloval do her, které může hrát s někým, kdo je po ruce. Některé dny hráváme stokrát dokola lotto a popravdě už mě to moc nebere. Když jsem objevila hru Malá spolupráce od Djeca, hned jsem ji objednala. Něco podobného jsem totiž na jakési akci zkoušela s Klárkou a děsně ji to bavilo (akorát tam figurovaly ovce). 4 úžasně roztomilá polární zvířátka se potřebují dostat z ledové kry do iglú. Jenže led se láme a cesta je nejistá. Při hře se děti naučí vzájemně spolupracovat, aby mise přesunu proběhla úspěšně.
 
 
Pro malého kuchaře
 
Kuchyňka u nás frčí stále. Nyní je dřevěná trouba nacpaná suchým listím, které se drolí, leze z toho všemožná malá havěť a já z toho omdlévám... Jakub si totiž celý podzim sbíral listy a nosil je domů. Rval je do trouby a prý tak vaří med. Ok. Fantazie je důležitá. Máme doma jednu velkou sadu dřevěných potravin v hezkých bedýnkách, teď k ní přibude ještě dřevěné krájecí ovoce. Je krásně zpracované a velké. 
 
 
Stavební stroj
 
Přijde mi, že celé Brno je rozkopané k hrůze nás všech řidičů a k velké radosti mého syna. Jakub miluje bagry a válce a zbíječky a náklaďáky. Asi jako každý druhý kluk. Tam, kde já za volantem trnu hrůzou, že srazím nějakého dělníka, co se motá po silnici, Kuba nadšeně řve "bagr". Co by to bylo za klučičí Vánoce bez nějakého auťáku. Z loňské výborné zkušenosti s popelářským autem jsem nemusela dlouho přemýšlet, jakou značku koupím. Bruder je zkrátka top. Letos to vyhrál tento pásový bagr. A já bych se měla pomalu začít orientovat ve stavařské terminologii - bagr nebo nakladač? Hm?

 
Kuličková dráha
 
Tohle byl "můj" sen už dlouho, ale pořád jsem váhala, co. Z Montessori jsem nadšená zvukostromem, který lahodí uchu, ale přece jen mi kuličkodráha přijde variabilnější a nápaditější. Nemůžu zkrátka vybírat jen podle toho, co bych chtěla já, že ano. Chtěla jsem dřevo. Ale pravdou je, že jsem díky ceně chvíli zvažovala i plastovou variantu, která nabízí víc kostek za menší peníz. Zvítězil ale můj dlouhodobý favorit Trix a dráha s názvem Safari. Na výstavě Rosteme pro život jsem se sice pokochala švýcarskou hudební Xylobou, ale ta už je opravdu drahá.

 
Doplňky k vláčkodráze
 
Koleje stavíme skoro každý den. Baví to celou rodinu. Na letošní Vánoce jsem rozšířila naši sbírku o pár drobností - složitější výhybky, železniční přejezdtunel s nadjezdem a točnu. Ale hlavně o elektrickou mašinku. To bude radosti.

 
Ponk
 
Kubík doma často něco opravuje a používá ostré nástroje. Vím, že jako fanoušek Montessori bych mu měla pořídit reálnou zmenšeninu, ale stejně jsem sáhla raději po dřevěné napodobenině. Na trhu je spousta úžasných velkých pracovních ponků s nářadím, ale máme byt. Není nafukovací. Nemůžeme si dovolit velký kutilský koutek. I kuchyňku jsme tenkrát pořizovali ze stejného důvodu malou a stačí to. Myslím, že Jakoubka bude všechno to šroubování a zatloukání na malém ponku Woody bavit.

 
Duplo
 
Ještě jednu sadu. Ještě jednu poslední... Kuba začal ve velkém stavět a hrát si s Legem. Je uklizené ve skříni, nešlapu na kostky, tak jsem svolila. Ale stačí nějaká menší sada, kostek máme dost. Třeba školka nebo pizzerie.

 
Puzzle
 
Mám pocit, že touhle dobou Klárka začínala skládat svoje první puzzle. Možná ho dostala právě na Vánoce. Kubík už skládá s mojí pomocí pár měsíců, ale mám pocit, že ho to zatím úplně nechytlo. Dostane dvě, jedno puzzle s protiklady ze série Djeco duo a ještě krásné panoramatické zimní puzzle od eeBoo. A těším se, jak si ho budeme pod stromečkem skládat.

 
Výtvarka
 
Něco kreativního musí být. Konečně jsem se rozhoupala a pořídila razítka Stampo Baby. Jestli tyto razítka neznáte a ještě jste je nedrželi v ruce, vřele doporučuju. Podle mě jsou to nejlepší razítka pro malé děti na trhu. Jsou velká, mají pro děti velice pohodlný úchop a dobře se s nimi pracuje. Jsou opravdu masivní. Tím, že jsou výsledné obrázky dostatečně velké, jde s nimi ještě dál pracovat - vymalovávat, vystřihávat...

 
Drobnosti po vzoru Kláry
 
Nesmí chybět tetovačky, protože pochybuju, že se s ním Klára podělí o jednorožce. Pyžamo Hatley s raketou, které ve tmě svítí. Roztomilé žraločí podkolenky ze ZootuBambusovo-melaminový talířek a sklínka s brčkem Sass & Belle.

 
♥ G I V E A W A Y ♥
 
 
Chápu, že ne každý se chce obklopovat jen samými dřevěnými hračkami a edukativními hrami. Je mi jasné, jak děti zbožňují něco, co hraje, svítí, píská, mluví. Moje děti se nedávno v Globusu zasekly u věštícího tygra. My máme už asi rok pro obě děti takové ty interaktivní dětské "tablety". Pořizovali jsme to na dovolenou a musím říct, že to na ně funguje. Doma si s tím skoro nehrají, ale je fakt, že Klára se na základě nich naučila poznávat a psát všechna písmena, aniž bychom ji to učili. Takže nonsence to úplně není. Mám pro vás jeden smartphone značky Tech-too, který toho zvládne docela dost. Věnoval mi ho eshop Feedo.cz.

 
* 1 výherce získá didaktickou interaktivní dvojjazyčnou hračku Můj smartphone
 
Pravidla:

1. Čtěte dál můj blog ♥
2. Do komentáře mi napište, jaký dárek z mého seznamu kupujete na Vánoce svým dětem také - protože určitě se na něčem shodneme :) Připište svůj email
3. Pokud budete tento článek sdílet na svém FB, zařadím vás do soutěže dvakrát
4. Soutěžit můžete do čtvrtka 14.12. do půlnoci, v pátek 15.12. vyberu jednoho vítěze

60 komentářů:

  1. Tak u nás bude taky koloběžka, lego, razítka, tetovačky a pyžamo :). Jen teda ta koloběžka je až na narozeniny v lednu. Na fb sdílím jako Martina Skočovská. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. My máme koupené zimní puzzle od eeBoo, od Brudera doplňky k traktoru a velke hasiče, u babičky dostane lego Duplo Velké staveniště. Moc mě u vás zaujala koloběžka a hra malá spolupráce (syn dostane hru Den a noc) vláčkodráha u nás jede také každý den(možná nějaké doplňky ještě dokoupime). Míša K.
    MK.Michaela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ja synovi 2Om. som kupila 2 rovnake- podobne darky. Syn dostane lego duplo- vlacik a cislami a potom kulickodraku drevenu od ceskeho vyrobce www.ceskykoutek.cz . Trosku mam strach ci sbude fungovat ako ma, vraj tie drevene musia byt postavene maximalne spravne aby sa tam gulicka nezadrhavala...

    OdpovědětVymazat
  4. Jani opět krásný článek :-) Když hledám inspiraci, jdu vždycky moc ráda kouknout sem na tvůj blog :-). Dárečky už mám, ale neodolám razítkům, vypadají skvěle. Také se mi moc líbí Stolní hra Malá spolupráce, to bude tip na narozeniny :-). Už se těším, až si s Ami zahrajeme. Krásné a hlavně pohodové Vánoce :-)
    Mail: kreislovan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Náš syn také dostane elektrickou mašinku. Díky za soutěž!
    Katka
    (bastett@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  6. Ze seznamu máme nachystane lego duplo.

    N.i.k.y.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. U nás bude také duplo :-) a díky moc za tip na super razítka!
    Martina
    beelzebub@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Já zatím nemám vymyšleno co pro dceru. Přijde mi že každý týden ji baví něco jiného, ale díky za inspiraci. Hana Hana.dlouha125@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jani, ano, trefilas to...a mam objednan bagr :) Edy je miluje...takze to byla jasna volba...matonozka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tak diky tobe toho poridime asi vic,skvele tipy!! Urcite duplo, kulickodrahu prozkoumam a krajeci ovoce mam z lidlu.
    Kamilaligasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. U nás to bude pro 2,5 leťáka taky duplo a doplňky k vláčkodráze, krájení ovoce máme, kuličkodráhu máme hubelino a razítek plnou krabici ještě po nás ;-) Sdílím jako Renata Ševčíková, PavlikovaRenata@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Z tveho seznamu jsem detem nic nekoupila a ani nic jineho. Dohodla jsem se s muzem, ze si letos vezme na starost darky sam. Ale je taky pravdou, ze vetsinu veci uz doma tak nejak je. Kolobezku jsem zvolila micro mini a spokojenost obrovska, krajeni je velky hit a ti mame plan toys a i pri velkem pouzivani zipy a barvy krasne drzi. Kulickove drahy mame dve a pro mne docela zklamani, ze neni celodrevena, ale obsahuje umelohmotne prvky. Hromady dupla doma je a pomalu se dokupuje klasicke lego ( casem planuji dokoupit xxl box s hromadou zakladnich kosticek). Je pravdou, ze razitka Stampo jsou uzasne, mame od baby po kids. S vlackem si kluci hrajou uz pomerne dlouho.
    Mpm@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  13. My máme stejný pásák. Už je i zabalený. Vloni byl top dárek hubelino kuličkodráha. Měli jsme i jinou značku ale ta furt padala.Hubelino je top. A starší syn dostane lanovku od playmobilu. Iveta
    Medif@email.cz
    Sdílím jako Iveta Daniel

    OdpovědětVymazat
  14. Mame taky dvouletaka, takze nesmi chybet masinky a vybrala jsem taky elektrickou od Brio. A pak jsem vybrala Hubelino, chtela jsem kulickodrahu a zaroven mame spoustu Dupla, tak snad to bude uspech :-) A diky za tip na cenove prijatelnou kolobezku... luciepatkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. U nas je hlavním vánočním dárkem kuchyňka, takže se shodneme v dřevěném ovoci. Moc se mi libi ten dřevěný ponk, myslím, ze by bavil i holku. A uz jsem z několika blogu vycetla doporučení na ty pyzamka. Ty určitě poridim, jen si počkám na slevy 😉
    Mam ale zasadni dotaz: ta jahodova vodicka na rozcesavani vlásku je co? Neco takového bych pro dceru nutne potřebovala a jeste jsem o tom neslysela.
    klarakocova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Máme nachystané Lego Duplo, puzzle a doplňky ke kuchyňce. lenka.lahvickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Dobry den Jano. Diky za soutez. Z vaseho seznamu budu nakupovat az na narozeniny a to puzzle s protiklady. Pod stromeckem bude mit muj kavovar co maji vase deti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Muj vnuk jsem chtela napsat :) lromulanka@gmail.com

      Vymazat
  18. U nás se nakoupily doplnky k vláčkodráze, letiště a železniční zastávka. eliskasillingova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. U nás Ježíšek přinese také Duplo :-) A v adventním kalendáři holky našly (spíš stale nacházejí) puzzle od Eeboo a razítka Stampo. A jdu se mrknout na tu hru od Djeca, moc me zaujala ;-)
    Přeji vám krásný adventní čas.
    Sdílím na FB.
    vero_nika@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Díky moc za tipy, vše ukládám k pozdějšímu využití. Synovi ještě není rok, takže na tyhle hračky je ještě malý. Ale už na základě minulého článku jsem objednala boží talířek, dneska ho jdeme vyzvednout :-) A stejný ponk jsem kupovala loni synovci.
    Alžběta (alzbetastranikova at gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak u nás jsou to hodně podobné dárky. :-) Šimonek dostane Lego duplo Můj první domeček, puzzle od Djeco mláďátka, krájecí ovoce dostane taky + snídaňový set a pyžamko s dinosaury. Společně se starším bráškou dostanou doplňky z železnici. :-) Ještě mě teda zaujal ten ponk, tak ho možná ještě přikoupím. :-)
    zaleska.jana.2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Bezva tipy na dárečky na jednom místě :-). Díky za tip i pro 4 leté. My budeme pořizovat krájecí ovoce, mašinku s el. pohonem a RC autíčko. charlotte.e@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Shodneme se na více věcech :) Kuličkodráha, koloběžka a duplo :) Sdílím na fb Eva Nějaká :)

    OdpovědětVymazat
  25. Lego DUPLO bude i letos pod stromečkem, nad koloběžkou přemýšlím. Děkuji za soutěž a zdravím z Brna. Petra

    OdpovědětVymazat
  26. U nás bude lego duplo a hlavně vláčkodráha s parkovacím domem :-) kulickodrahu zvazuju k druhým narozeninám v únoru...sarkyemail@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Dobrý den!
    U nás se jede taky v Koloběžkách. Dcera (tříletá) dostane Yedoo. Kola ji moc neberou, ale ve školce na kolobce řádila často :) Taky jsem ji pořídila malý zvukostrom, Červenou karkulku (od Mindoku), Dinosaury z Kouzelného čtení, její milovanou plastelínu a hromadu knih (vymodlila si Mumínky). Syn má zatím jen 5 měsíců, takže to bude spíš o praktických věcech a oblečení. K tomu dostane ještě nějakou drobnost od Plan toys a Oball. :)
    terezakoutecka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. hezký den, já kupuji puzzle a za mě - to krájecí ovoce je boží!!! znám i různé látkové, ale tohle se mi moc líbí a s nostalgií vzpomínám na podobné, které jsem kdysi ve školce krájela i já :) cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Máme vyhlidnute ke koupi krajeci ovoce.Myslím že to je super volba��hankafb@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Zatím váhám, zdali synovi pořídit dřevěné nářadí nebo kuličkovou dráhu :) slunicko1321@seznam.cz a budu sdilet.

    OdpovědětVymazat
  31. Zaujaly mne razítka a krájení ovoce :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Několikatero pyžam a tetovačky.
    vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. My puzzle djeco duo ;)
    Lucie
    Competluc@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Puzzle, elektrická mašinka a doplňky ke kolejím. :-) A do kuchyňky bereme nové nádobí. :-) Ale svítící pyžamo je prima tip, díky! michaela.kankova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Lego, puzzle a kolobezku.
    Zvazujeme smartphone, ale hovorim si, ze cim neskor, tym lepsie. Aj ked raz to aj tak pride.
    tajdar76@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Syn má v lednu tři. Tak ho čekají pod stromečkem a k narozeninám podobné dárky, jen třeba některé ve slozitejsi podobe. Třeba stavebnice, Magformers, objevil doma starou Chevu. Další doplňky k vláčkodráze, jeřáb a nákladní vagón. A samoze auto☺️ ...doplňujeme pohyblivé zvukové modely o nakladac, popelářské auto. No a Albi kouzelné čtení knížky plus klasické knížky. A taky doplnujeme orffovy nastroje o chybejici kousky, cinelky, drivka. Zas je toho moc, tak snad to dobre rozprostřeme.
    Sdílím na FB.

    OdpovědětVymazat
  37. Dobrý večer, děkuji za krásné tipy. My máme puzzliky a lego duplo...jen nevím jaké, protože to mají na starosti strejdové;-) na razítka se určitě podívám a nejen na ně..dobrou noc a pěkný adventní čas. kmisa@centrum.cz Míša

    OdpovědětVymazat
  38. Náš Vašík bude mít 2 v lednu. Shodneme se na vláčku, dřevěném ponku a krájecí ovoce plánuju na narozeniny i s nádobím a sporákem :-) Díky za tipy! daya.murova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. My puzzle djeco duo ;)
    Lucie
    Competluc@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Dobrý den, mám stejně staré děti, akorát obráceně kluk, holka a letos budeme mít pod stromečkem stejně jako vy vláčkodráhu atetovačky Djeco. Dřevěný ponk máme ještě po mém bratrovi a je to stále velmi oblíbená hračka. Koloběžku si moc přeje syn, ale asi pořídíme až v létě. simonabenes@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. U nás najde dcerka stolní hru malá akce od djeca, starší dcerka puzzle slon taky od djeca. Jinak u nás vede taky lego, vláčkodráha, kuličkodráha, výtvarné potřeby a hraní si na něco. V kuchynce nebo prodavačky. Jinak mají rády figurky zvířátek a auta, to leží na zemi a žvatlají jak si mezi sebou figurky povídají:-)
    Irena.myslikovjanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Dcerce Jezisek prinese dalsi casti k vlacku,ktery dostala loni. horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Jee, dekuji za tolik inspirace do budoucna, hromadu hracek vubec neznam. My mame pro prdolu taky duplo, dreveny vlacek a drevene puzzle, ale s hrackami teprve zacina :-) Hezky advent :-) hm153@email.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj, me jsi se teda trefila primo do vyberu :-D...kulickodraha, vlacek, bagrik, ponk i ovoce do kuchynky bude letos pod stromkem i u nas :D...sdilim na FB ;) foto@veronikakovackova.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Dobry den, shodnem se urcite na doplnkach k vlackodraze. Ta u nas ted frci. :0) a bagr uz je taky koupen pod stromecek.
    veronika.sleglova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Pod stromeckem bude duplo domecek a puzzle. Predcasne uz je u nas i kolobezka. Jana S. meskjana@seznam.cz Sdilim na FB.

    OdpovědětVymazat
  47. Mám dva kluky a oba "ujizdi" na vlackach. Takze mam spoustu doplňků k dřevěným vlackodraham.
    Fb Lenka Klimova
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Mám koupené dřevěné ovoce a manžel pořídil z druhé ruky obrovskou krabici Duplo.
    simona5r@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Dobrý den Jano, u vás by si náš dvouletak rozhodně vybral:) Lego Duplo je stálice Vánoc, vaření je také hit (letos jsem zvolila kuchyňku Play-Doh) a bagrů a vlaků není nikdy dost. Kulickodrahu mám v seznamu na příště. Letos se mi líbily i vlackodrahy a doplňky v Lidlu, ale odolala jsem:) fejlkova(a)seznam.cz a sdilim na FB

    OdpovědětVymazat
  50. My nemáme úplně stejné dárky, ale dost podobné. Koloběžku tedy syn dostal už k 3. narozeninám, právě tu mini micro, on je teda hodně bojácný, ale drandí na ní jako drak. Jinak bude mít jako hlavní dárek asi garáž k vláčkodráze, pak dřevěné nářadí, duplo, hubelino, razítka dostává v adventním kalendáři, bruder sanitka bude u babičky, u druhé vláčkodráha z Lidlu, puzzle měli od Mikuláše... Zkrátka, docela podobné dárky. kristova@post.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Stejný ne, ale podobný. Náš Kubík je ještě menší, tak mu místo dřevěného ponku kupuji dřevěné zatloukátko :)
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Prajem príjemný deň. Ďakujem za skvelé vianočné tipy. Zatiaľ sme sa zhodli na legu Duplo a pečiatkach. Ale ešte sa nechám inšpirovať.
    martina.gallayova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Puvodne jsme nic z vaseho seznamu neplanovalu. Ale moc me zaujalo puzzle s protiklady, tak mozna bude :) taky koukam po razitkach, ale to asi vyberu jine :)
    betkast@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Puzzle a věci do kuchynky:-) zuzankat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Dekuji za dalsi skvele tipy.Tak za nas stejne - lego, puzzle a vlackodraha a knihy. kotaskova.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Pořídili jsme Lego Duplo, pár knížek a autíček, z nichž jedno je na dálkové ovládání... to bude dárek spíš pro tatínka :-). Z vašeho článku se mi líbí ještě razítka Stampo a tetovačky. Budu také rád za recenzi Kouzelného čtení, uvažujeme o pořízení k 2. narozeninám. vikiry@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Ten ponk..i kdyz mame holcicku, zboznuje kuteni :) ganazuz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Hezký den, opět ráda pokusím štěstí. Letos poprvé u nás bude Ježíšek nadělovat dvěma dětem. Loni byl touto dobou ještě "na houbách", nyní náš nejmladší v 10m zažije své první Vánoce. O tom, co pořizujeme starší sestřičce jsem již psala. Mladšímu není bohužel moc co pořídit, vše dědí a byt také není nafukovací. Ale dostane další leporela, na která jsem u dcery myslela, ale nakonec na ně nedošlo, dále malou dřevěnou didaktickou kostku z Lidlu, provlékačku Mula z Ikea, kostky na stavění a kuličkodráhu s velkými koulemi pro prťata :-) Dcera totiž od Ježíška dostane Hubelino a myslím, že našemu maličkému se bude líbit, ale mně se asi nebude líbit velikost kuličky. Jinak díky za tip na razítka, vypadají super! Stejně tak i krájecí sada. Naše holčička dostane na Vánoce kuchyňku a doufám, že to časem zaujme i syna, a toto by mohl být fajn dárek pro nějakou budoucí příležitost. A za nás mohu říct, že dcerka nedávno dostala ke 4. narozeninám také asi poslední Duplo, byla to právě pizzerie a tuto sadu si moc oblíbila! tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat