neděle 25. prosince 2016

Šťastné a veselé

Užili jsme si krásný den. 24. prosinec byl rychlý, naplněný a radostný. Klárka se moc těšila na večer, Kubík byl zvědavý, co se bude dít. Fascinuje ho stromeček, musel si šáhnout snad na každou baňku. Klárka si celý den hrála s betlémem. Ráno jsme byli ještě sáňkovat. Připadl další sníh, Klárka měla radost. Letos jsem pyšná na výzdobu, větvičky se v dřevěné bedýnce krásně vyjímají, bílé ozdoby vypadají minimalisticky. Rozbalování dárků bylo pro mě dojemné, protože Klárka měla nefalšovanou radost ze všeho, co našla. Kubík si půl hodiny hrál s popelnicemi a vypadalo to, že ani jeden nepůjde spát. Šli. Pokojné Vánoce i vám!



💖
 

💖
 

💖


💖
 
 
💖
 
 
 💖
 
 
💖
 
 
💖
 
 
💖
 
 
💖
 
 
💖
 
 
💖
 
 
💖
 
 
💖
 
 
💖
 
 
💖
 
 
💖
 
 
💖
 
 
💖
 
 
💖

5 komentářů:

  1. Také se připojuji s přáním všeho dobrého do nového roku 2017! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný nový rok! BTW nádherná výzdoba... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Makky, vse dobre v roce 2017. A dekuju, vzdycky davam vetvicky do vazy a letos jsem poridila bedynku a byla jsem z toho nadsena jako maly dite ;)

      Vymazat
  3. Taky na vás letos už dolehla vánoční nálada nějak dřív. Jako já už kupuju ve velkém dárky. Hlavně teda pro děcka, u kterých mám pocit, že jim to letos dlužím (jasně, zní to divně, ale to je osobní). Něco mi poradil MMA obchod, protože syn je fanoušek bojových sportů. Tak to je super, že vlastně nemám s tím nakupováním takové starosti. :) A jinak u nás doma už jsou světýlka... :)

    OdpovědětVymazat