čtvrtek 1. prosince 2016

Knihy pro děti / Dobrodružný den pirátky Klárky

Máme doma novou knížku. Teda my ne, tahle je jen a jen Klárčina. Byla vyrobena pro ni, má tam od nás dokonce věnování a celá je vlastně šitá na míru právě Klárce. Chtěla jsem ji původně nechat až na Vánoce, ale některé balíky před ní už zkrátka neuchráním :) A vlastně mi to až tak nevadí, většinu knížek děti dostávají v průběhu roku jen tak.


Když jsem knihu objednávala na originalniknihy.cz, Klárku ještě nějak nebraly princezny, proto jsem zvolila knížku tak trochu dobrodružnou, přišlo mi, že se k té naší divošce hodí nejvíc (a zhruba od té doby ujíždí na princezně Sofii, takže je mi jasné, která kniha ze série Originálních knih bude naše další).



Kniha s názvem Dobrodružný den pirátky Klárky je personalizovaná, nejen texty, ale i ilustrace jsou přizpůsobené Klárce. Klára má v knížce blonďaté vlásky, modré oči, na její pirátské výpravě ji doprovází kamarád Kubík a kamarádka Eliška. Klára je v knize slavná pirátka a na své lodi se svými dvěma kamarády vyplouvá na velkou výpravu za pokladem.







Věřím, že tato knížka je něco, co udělá radost snad každému malému čtenáři. Mít knihu o sobě, to je panečku počtení, já osobně jsem si to vždycky přála. Navíc je kniha moc hezky zpracovaná, má lesklou pevnou vazbu a je ručně vázaná. Takže pokud sháníte nějakou originální knihu na Vánoce, myslím, že jste ji právě našli - a to doslova!

Žádné komentáře:

Okomentovat