sobota 17. prosince 2016

Vánoční inspirace / Makabox

Já vím, že už je na dárkovou inspiraci skoro pozdě, ale třeba je mezi vámi ještě někdo, komu nějaký ten dárek pro děti chybí. A i kdyby ne, Makabox je dárek, který můžete darovat kdykoliv v průběhu roku a troufám si říct, že nešlápnete vedle. S Klárkou máme rády různé kreativní sady, velice podařené jsou ty od francouzské značky Djeco. Mám doma i knížku o dětském tvoření, vždycky mi ale k tomu vybranému nápadu doma něco schází. Ještěže existují šikovné maminky, které neváhají podělit se s ostatními, a vymyslely chytrou zábavu s názvem Makabox.


Makabox jsou kreativní krabice plné připravených aktivit pro děti zhruba od tří do sedmi let. Každý box obsahuje 3-5 tvořivých nápadů včetně pomůcek, které k tomu budete potřebovat (vodovky, pravítko, pastelky, lepidlo...), přehledné obrazové návody ke každé aktivitě a povedený časopis Chápadlo. S Klárkou jsme v poště před týdnem jeden tento box našly a měly jsme z něj velkou radost, vyhnaly jsme kluky ven, pustily si koledy, zapálily aromalampu a pustily se do práce. Téma naší krabice je "Všechny barvy duhy". Jaké úkoly jsme uvnitř našly?



 
 


-  Trojdílnou barevnou "lupu", kterou si navíc Klárka mohla dozdobit přiloženými puntíkovanými samolepkami, to bylo něco pro ni



- Překližkovou káču s několika papírovými disky, které si Klárka mohla vybarvit dle libosti



- Magnetická zvířátka z překližky, které se mají vymalovat dle fantazie


- Šablony chameleona, který se má dozdobit pomocí barevného hedvábného papíru


- Šablony určené k pískování



Jednotlivé nápady a Klárčiny výsledky jsem vám nafotila, abyste si udělali představu, jak takový Makabox vypadá. Klárka z něj byla nadšená, jak vytahovala jednotlivé zabalené aktivity, pořád vykřikovala "no páni" - nevím, kam na to chodí :) Nejvíc ji bavilo pískování. Barevného písku nám ještě dost zbylo, takže můžeme někdy pokračovat na vlastních šablonách.



Je to ideální zábava na škaredé tmavé dny, kdy se vám nechce vystrčit nos, nebo skvělý tip, jak zabavit znuděného malého maroda.

Makabox si můžete na zkoušku objednat za cenu 445 Kč. A pokud se vám zalíbí, můžete využít výhodných předplatných, boxy na tři, šest nebo dvanáct měsíců. Každý měsíc na vás budou čekat ve vaší schránce (no, ok, na poště) nové a nové nápady.

Žádné komentáře:

Okomentovat