neděle 8. května 2016

Jsem máma

V žádné jiné roli ve svém životě se necítím tak dobře, jako v roli mámy. V roli mámy se cítím sebevědomá, naplněná, doceněná, užitečná. Už třetím rokem jsem mámou a je to prostě nej! Jasně, že mě občas všechno štve, že jsem unavená, že mi někdy můj mateřský svět přijde rutinní. Ale co jiného v životě ženy dává takový smysl jako děti?

Dnes jsme se vrátili z víkendu u mých rodičů a svátek měla i moje máma. Máma, která mě vychovala, která mě umí obejmout i ve třiatřiceti, máma, která by mi vždycky pomohla. Mami, i tobě krásný svátek!

Při této příležitosti vás chci požádat o trochu podpory. Věřím, že pokud tento článek čtete, můj blog o rodině a mateřství se vám líbí. Prvně jsem ho psala čistě pro nás, minimálně rok ho píšu ale i pro vás. Dělím se s vámi o naše štěstí i starosti, o tipy na hračky a knihy, hledám pro vás šikovné maminky a jejich handmade výrobky. A dávám vám vědět, že na to nejste samy! Jsem moc ráda, že vás inspiruju a že mi o tom dáváte vědět. Můj blog byl nominován do ankety MAMAblog roku 2016 a ode dneška (8.5.2016) do 1.6.2016 probíhá hlasování. Blog Zrzky byl nominován do hlavní kategorie Lifestyle.

Budu moc ráda za každý váš hlas - hlasovat můžete jednou denně a každý den získá jeden hlasující nějakou pěknou výhru.

Hlasovat pro můj blog můžete tady - HLASOVAT. Moc vám děkuju

2 komentáře: