sobota 21. května 2016

Milujeme květen

Dnes jsme měli krásný den. Užili jsme si celý den venku, šťastní, že jsme všichni čtyři spolu a konečně přichází léto. Tyto dny pro někoho tak běžné, pro mě tak nějak vzácné. Obecně trávím ráda svůj čas venku, nestarám se o vaření velkého víkendového obědu, prostě to tak nějak běží a hlady nikdy neumřeme :)

První část dne jsme strávili na skvělé akci pořádané rodinným centrem MaTáTa, Klára si vyzkoušela provoz na dopravním hřišti, včetně semaforů a dopravních značek (moc rozumná z toho zatím nebyla, teda semafory zvládá, ale ostatní pravidla ne), my si vyzkoušeli dospělácké koloběžky (chvíli jsem se cítila jako šťastné a bezstarostné, trochu nemotorné dítě), okoukli jsme hasičský vůz a Klárka uhasila aspoň tři požáry, s Chlupáčem jsme si natrénovali resuscitaci (opakování je matka moudrosti a fakt to není sranda), okoukli jsme zajímavé didaktické hry a hlavolamy pro nejmenší (doufám, že pro vás brzo připravím na toto téma příspěvek). Zjistila jsem, že dětská Bioderma s UV faktorem 50 opravdu funguje a ukázala večer "bledé" Klárce svůj červený krk, jako odstrašující případ. Myslím, že pochopila víc než dobře. Jakub tam pokřikoval z kočárku na všechna děcka a zdálo se, že se mezi šlofíky příjemně baví.







Odpoledne jsme se přesunuli na přehradu s plánem svézt se na parníku. Lidí mraky, příjemná hudba a dobré jídlo. Asi jsem dlouho nebyla venku (rozuměj někde jinde než na dětském hřišti), protože jsem zjistila, že se skoro všichni muži proměnili na hipstery a lumbersexuály. Nakojila jsem Jakuba nadivoko na trávě u stromu mezi těmi všemi vousatými a brýlatými kluky a všichni jsme si to dosyta užili :)

Žádné komentáře:

Okomentovat