středa 11. května 2016

Rodinné foto / Duben 2016

Konečně jsem pro nás našla dvorního fotografa, třikrát hurá!!! Hledala jsem dlouho a našla Markétu. Markétiny fotky mě zaujaly na první pohled, krásně přirozené, exteriérové, tak trochu jiné. Přemluvila jsem skeptika Chlupáče k dalšímu rodinnému focení a v podvečer čarodějnický jsme vyrazili do nedaleké přírody na Medlánecké kopce. Byla to vlastně taková rodinná procházka, jen s námi byl jeden člověk navíc, který se snažil zachytit tu mega lásku :) Povedlo se. Já jsem nadšená. Oba jsme. Zachycení atmosféry, emocí, krásná práce se světlem, žádná zbytečná retuš - Markéto, děkuju, a budeme se těšit na příště.











8 komentářů:

  1. Já děkuju za krásné odpoledne :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné fotky, zachycení těchto momentů je k nezaplacení. Rodinná atmosféra z nich úplně sálá! Děti i vy budete mít krásnou vzpomínku . My jsme se fotili v pondělí. Bylo to tedy doma, Adélka mi přišla na focení venku ještě malá a navíc byly obě děti hodně nachlazené. Tak se taky moc těšíme na výsledek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S malým miminkem bych se tohoto zrádného počasí taky bála, my jsme vyšli v triku a na konci jsme byli lehce zmrzlí (děti měli čepky v autě :)).

      Vymazat
  3. Krásné fotky, jste totiž krásná rodinka! :) Nebáli jste se ale v té trávě klíšťat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, díky :) Bylo dobré světlo :D Nad klíšťatama jsem přemýšlela až doma, kdy jsme se všichni povinně svlíkli donaha :) Naštěstí dobrý. Mám v plánu pořídit nějaký repelent a začneme stříkat...

      Vymazat
  4. Jůůů, nádherné! :) Jste krásná rodinka!!!

    OdpovědětVymazat