pondělí 12. ledna 2015

Z čeho mám radost / Milované barvičky

Nijak výrazně se nelíčím, snad jen na zvláštní příležitosti. Nemám na to odvahu a přiznám se, že to ani neumím. O to víc ulítávám na barevných nehtech. Bůh mi nadělil jen opravdu málo "kvalitních" dispozic, jedna z těchto kvalit jsou mé nehty. Takže krátký sestřih a veselý kolorit. Nedám dopustit na laky Rimmel, podle atraktivnosti odstínů střídám typ 60 Seconds s Lycra Pro. Oba mi přijdou stejné, moc nevidím rozdíl, ani v pevnosti, ani v rychlosti schnutí. Laky mi kromě toho, jak vypadají, přijdou i kvalitní a pevné. Vydrží běžný pětidenní provoz.

P.S. minulý týden jsem se odvázala a za účelem New Year's Party jsem si koupila dvě výrazné rtěnky. V jedné jsem byla na zmíněné párty, druhou teď nosím koketně ven s kočárkem :)))

Na fotce zleva doprava odstíny: 622 Oh Boy You're So Fine, 306 Velvet Rose, 200 Princess Pink,500 Peppermint, 500 Caramel Cupcake, 230 Portobello Pink

6 komentářů:

  1. Jééé to jsou krásné barvy, i když já takové odstíny nosím spíš na jaře a v létě. V zimě a na podzim u mne vedou tlumenější tóny jako je tmavě fialová, vínová, černá, tmavě modrá apod. Jaké jsou ty laky od Rimmelu? Já s nimi nemám zkušenost, mám jiné favority, ale třeba je časem vyzkouším.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru, určitě máš pravdu, já se trochu těch tmavých odstínů bojím :) No a nikdy není "špatná" doba na rozjasnění blbého dne :) S laky jsem fakt spokojená, barva hezky kryje (výjimka je ten odstín Peppermint ten je nějaký jakoby řídký), dvě vrstvy dlouho vydrží, mají fajn štěteček, stačí jeden dva tahy a rychle schne. Takže za mě dobrý!

      Vymazat
  2. Nádherné barvy :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat