úterý 13. dubna 2021

Mama tip / Slovenské trendy kšiltovky pro celou rodinu

Kšiltovku jsem naposledy na hlavě měla snad někdy na výšce, na tenisovém kurtu ve třiceti stupních s lehkou kocovinou. Bývalo to pro mě nutné zlo, protože vždycky jsem měla pocit, že mi kšiltovky nesluší. Jenže s každým létem, které prochodíme po horách, ve mě rostl pocit, že se bez ní neobejdu. U většiny kšiltovek, co jsem si na hlavu nasadila, jsem měla pocit, že mám buďto velkou hlavu nebo malou čepici. A tak mě opět musely zachránit ONI: když jsem vybírala nové kšiltovky pro děti, vzala jsem rovnou dva kousky i pro sebe. Na fotkách totiž všem dámám tak slušely, že moje hlava přece nemůže být tolik odlišná :)


Na stylové kšiltovky slovenské značky Nuff jsem narazila na Instagramu a nadchla mě právě ta myšlenka, že ani kšiltovky pro miminka nemusí být vůbec infantilní. Naopak jsou velmi nadčasové, design je velmi strohý, ale přitom promyšlený, barvy jsou vždycky zvoleny s nutnou mírou vkusu. Samozřejmě jako matce tří kousků se mi líbí i to, že je můžu pěkně sladit. Kšiltovky se vyrábí v pěti velikostech, začíná se s malým obvodem už pro miminka, končí se na 58 cm pro dospělého.





Kšiltovky se nevyrábí jako masovka, ale v omezeném počtu kusů. Což je fajn a v každé takové kšiltovce se budete cítit vážně jedinečně. Vypadají skvěle. Mám pocit, že všem hrozně sluší. Na první pohled vypadají docela robustně, ale zdání klame. Na hlavě perfektně sedí, pěkně ji obklopí. Samozřejmostí je regulace vzadu, takový ten klasický plastový pásek s malými cvočky. Co je úplně nejlepší krom samotného designu, je velký rovný kšilt. Některé kšilty jsou na nic, stejně vám vždycky svítí do očí. Tady ne, kšilt je tak velký, že vám obličej pěkně zastíní, když se chcete opálit, musíte otočit o 180°, na frajera, jak tomu laškovně říkají Klárka s Kubíkem :)





Slovenské kšiltovky se vyrábí v mnoha barevných verzích a můžete si vybrat z "plné" varianty, nebo z varianty se síťkou. Na základě informací z Nuff.sk se koncem června můžeme těšit na naskladnění některých modelů plus na tři zbrusu nové designy se síťkou. Kšiltovky se síťkou jsou bezpochyby vzdušnější, ideální právě na léto. My už si jich užíváme nějaký ten týden, pravda, že je letošní apríl střídáme s vlněnými kuklami, ale nevadí. Jejich čas přijde. Cítím to ve vzduchu. Už. Už...




-
Tento článek vznikl ve spolupráci s originální slovenskou značkou Nuff.sk

Žádné komentáře:

Okomentovat