čtvrtek 30. srpna 2018

Chytrá hračka / Houpací kůň Futu

Další dřevo do domu. Vlastně to byla první oficiální hračka pořízená pro miminko, i když (uznávám) trochu předčasná. Na druhou stranu je to hračka i pro ty dva stávající, protože je to prostě vyvedená záležitost. Koník Futu českého výrobce s krásným jménem Antonie & Emma. Nádherná a poctivá práce. Neodolatelná vůně. Univerzálnost. Nadčasovost. 3 v 1. Vkusný doplněk. Našla bych pro něj spoustu přívlastků.
 

Kůň Futu není jen prostý houpací. Umí se houpat, ale i jezdit jako odrážedlo a když se jednoduše rozmontuje, získáte navíc houpací prkno. Popravdě mě ale nalákala ta jeho houpací funkce. Houpací kůň je podle mého názoru symbolem dětství a ani Klárka ani Kuba ho nikdy neměli. Ani nevím proč. Vždycky jsem po něm toužila. Takže tak trochu splněný sen. Maminčin.
 




 
Klárka s Jakoubkem byli samozřejmě nadšení. Vzhledem k povaze hračky to ale bude ideálka právě pro třeťátko. Úplně vidím, jak se prohoupe prvními narozeninami. Ti dva starší se taky rádi zhoupnou, projedou se po bytě, ale trochu je rozčiluje, že nezatáčí (což naopak ocení prťata), takže u ježdění moc dlouho nevydrží. No a houpací prkno je vždycky fajn, to je baví dlouhodobě a už se o to původní, co máme doma nějaký ten pátek, aspoň nehádají.
 


 
Nosnost 200 kg. Jednoduchý a čistý design. Bukové dřevo a výroba v České republice, což vždycky ocením, a je to něco, co tvoří tu pravou hodnotu hračky. Pod sedadlem je taková tajná schránka, kam si můžete uskladnit něco pro další generace. Třeba můžete popsat vaši cestu k houpacímu koníkovi a s nostalgií ji předčítat svému prvnímu vnoučeti.
 


 
Je to totiž přesně ten typ hračky, kterou nechám někde na půdě pro vnoučata. Takový ten typ hračky, který, věřím, mé děti ocení, až budou sami rodiči. Ještě se o něj svedou bitvy, vím to. Sice na něm budou vygravírované jména mých dětí, ale to nevadí, bude to mít svoje kouzlo. Protože nevíme, jestli se nám narodí kluk nebo holka a neznáme ani jméno, koníka zatím zdobí jen dvě jména. Prostor mezi nimi je a jsem domluvená s výrobcem, že mi tam to třetí jméno dodělá v rámci servisu. Je to právě služba RESHINE, která udrží koníka krásného i pro další generace.
 

 
Jen tohle teda svým dětem nedovolím. Ani jim toto video nikdy neukážu. Protože co kdyby třeba holdovaly adrenalinu víc než jejich uťáplá matka...
 

Žádné komentáře:

Okomentovat