pátek 12. května 2017

Přípravy na léto s dětmi / Merino oblečení & Velká fotosoutěž

Už tři roky oblékám svým dětem merino. A nedám na něj dopustit. Nenašla jsem zatím lepší materiál. V zimě zahřeje, v létě skvěle odvádí vlhkost. S Klárkou jsem začala zhruba v půl roce, kdy jsem jí pořídila tehdy jediné - klasické teplejší merino. Bylo to rostoucí body s ježky. Vydrželo jí minimálně rok, teď ho má ve své skříni Jakub. Ten si zase užil svoji první zimu v rukavicích a kukličce z tohoto přírodního materiálu. Pak následovaly další sady na zimu - body a legíny. Minulý rok jsem objevila kouzlo letního merina - můj článek si můžete přečíst tady. Klára i Jakub dostali svůj setík a oběma pořád (i po roce) sedí. Takže jsme živoucí reklamou české značky Crawler, že její rostoucí merino oblečení fakt vydrží dlouho!


Merino je materiál, který se hodí skvěle na cestování. Prakticky dětem do auta neoblékám nic jiného. Přijde mi, že v merinu se tolik nepotí, nebo asi potí, ale rozhodně na nich pak to tričko z merina není přilepené mokré a studené. Takže my využíváme hlavně na cestách.



Oblékám jim ho ráda i v tomto zrádném jarním počasí. I když se jedná o letní verzi merina, pořád mi přijde, že hřeje víc než klasická bavlna. Včera, když bylo venku krásných 18 stupňů, jsem dětem oblékla jen trička z merina. I bez mikiny byli oba dva teplí. Jakub nosí stále bodýčka, tomu teda holá záda nehrozí, u Klárky to pořád řeším. Jsem ráda, že Crawler na toto taky myslí a že šije trička s trochu prodlouženými zády. Takže ani větším dětem záda na písku ven nelezou.


Merino je vhodné i do kočárku, do šátků a do nosítek, na spaní. Takže vlastně na každou příležitost :)


Všechna body a trička jsou doplněná o manžety rukávů v šířce 5 cm, čímž se zajistí, aby s dítětem rostly aspoň dvě velikosti. Stejnou funkci plní i 10 cm široké manžety nohavic. U bodýček dostanete automaticky ještě extendor, kterým prodloužíte celkovou délku body o pár cenťáků. Navíc můžete dostat i široký náplet v pase, což mi pro děti přijde pohodlnější než jednoduchá guma.


Když letos v Crawler přišli z roztomilými jarními vzory letního merina, neodolala jsem. Klárce jsem koupila rostoucí tričko s dlouhým rukávem a capri legíny v krásné šeříkové barvě, Jakoubek dostal smaragdově modré rostoucí body-tílko, rostoucí body s dlouhým rukávem a ještě rostoucí legíny. Myslím, že na další rok máme vystaráno.





Protože já u Crawler ráda nakupuju a oni zase mají rádi můj blog, domluvili jsme se společně na soutěži. Já z ní mám obrovskou radost, protože se v ní rozhodně netroškaří :) Soutěž začíná běžet už dnes - 12.5.2017 a potrvá měsíc - do 14.6.2017. Soutěžit můžete o 3 merino sety dle vlastního výběru v hodnotě 1500 Kč a o jeden speciální dárkový poukaz v hodnotě 2000 Kč - pro autora fotky z nejvzdálenější destinace. Co pro výhru musíte udělat? Oblékejte sobě nebo dětem merino Crawler a foťte se! Všechno podstatné - podmínky, výhry, termíny, si přečtěte v podmínkách soutěže - klik. Výhry jsou úžasné, tak rychle foťák do ruky!


Po celou dobu trvání soutěže máte navíc nárok na 12% slevu na objednávky v hodnotě vyšší než 1000 Kč (ať už budete soutěžit nebo ne). Stačí když v objednávce zadáte heslo "ZRZKA12".

8 komentářů:

  1. Jůů, díky za krásnou soutěž, už jsem se zapojila :)
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, paráda! Budu držet pěsti! Merina není nikdy dost :)

      Vymazat
  2. Dobrý den, to se mi zrovna moc hodí, právě jsem objednala výbavu na cestu (na tu jsem se teda taky dost inspirovala minulý rok u Vás). Akorát je škoda, že nemají v nabídce to oblečení s UV filtrem, to se mi taky líbilo... Díky za Váš blog :) Dana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dano, já moc děkuju za to, že mě tak dlouho čtete :) Taky jsem byla překvapená, že už to UV oblečení Crawler nemá v nabídce - nepsala jste jim? Mým dětem ještě stále sedí to loňské, takže to aspoň nemusím řešit...

      Vymazat
  3. Psala jsem a pani odpovidala, ze na eshopu bude. Ale uz jsem nemohla cekat, nestihli bychom to na dovolenou... Ty merino veci potrebuju prece jen vic... hezky den. Dana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dano, jé to je škoda. ale jsem ráda, že ji v nabídce nechali, je to něco, co se hodí :)

      Vymazat
  4. Taky jsem už začala připravovat šatník našeho synka na léto, objednala jsem několik moc pěkných kousků z https://www.onlinesekac.cz/ a už se moc těším až vše dorazí, na hřišti bude zase za frajera :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Valerie, díky za tip na sekáč, jen některé kousky v sekáči holt nepořídíte, třeba merino oblečky v hezkém stavu :/

      Vymazat