neděle 16. dubna 2017

Hračky pro batole / Autíčka Wheee-Is!

Jestli máte doma malého milovníka autíček, bude se vám tento článek hodit. Kuba k autům všeho druhu tíhne snad od narození. Máme několik dřevěných aut různých značek, pak pár plastových na písek. Poslední dobou ho fascinovala auta, která se natáhnou a frčí. Tak dostal rovnou čtyři. Jsou barevná, veselá, vydávají zvuky, nepotřebují baterky. Jsou to auta Wheee-ls! značky B.Toys a Klára s Jakubem si s nimi hrají denně.


I když je na krabici věkové určení od 1 roku, tato auta mi přijdou vhodná i pro mnohem menší děti. Vůbec bych se nebála dát je půlročnímu. No vlastně ani tříměsíčnímu :) Jsou poměrně velká, vyrobená z měkkého plastu, neobsahují žádné malé části, které by se mohly nějak odlomit a dítěti zaskočit v dýchací trubici. Každé auto vydává nějaký jemný zvuk. Super pro rozvoj smyslů těch nejmenších.



Co se mi na nich líbí ze všeho nejvíc, že perfektně padnou do malé ruky. Víte přece, jak malí závodníci s auty jezdí? Na kolenou, jednou rukou udržují balanc, v druhé ruce drží auto a neskutečně rychle se po těch malých buclatých mrštných nohách posouvají směrem dopředu. Na auto víceméně nalehnou a hezky ho zatíží. Některá méně stabilní auta se při této zběsilé jízdě škobrtnou. A těm míň festovním autům rupne náprava. Ale autíčka Wheee-Is! jsou stabilní a nějaký ten nápor vydrží. Díky měkkému plastu se dětem dobře drží a nekloužou ani při sebevětší rychlosti. A po natažení jedou strááášně móóóc daleko :)


2 komentáře:

  1. DObrý tip, nebudete náhodou prodávat? ;) Syn má téměř sedm měsíců, bude mít svátek a já vymýšlím dárek, který by se mu líbil. Zatím obdivuje auťáky staršího bráchy, který mu je nechce půjčovat. Tohle mi přijde jako prima tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, zatím prodávat nebudeme. Ještě s nimi drandí :)) Každopádně ty autíčka za to fakt stojí a myslím, že je pak i dobře prodáte, přijdou mi nezničitelné :)))

      Vymazat