čtvrtek 8. prosince 2016

Vánoční inspirace / Pořádný auťák

Bez toho to nejde. Jestli si myslíte, že pro Jakuba, tak se trochu mýlíte. Ano, Jakub auta miluje snad od narození, nicméně Klára si přeje už asi rok velké popelářské auto. Tuším, kde její zapálení vzniklo. Bydlíme na sídlišti a tak popeláři jezdí každý den, jednou je vidíme před domem, jednou za domem, jednou vezou směsný komunální, jindy recyklovatelný odpad... Obě děti od té doby, co se nějakým způsobem došouraly k balkonovým dveřím, větří ranní příjezd popelářů. A pak odlézají a odbíhají od snídaně a pozorují. Jsou fascinovaní. Když jsme venku, Klárka popelářům mává a troufám si říct, že už mezi nimi má pár kámošů. Oni na ni na oplátku zatroubí a ona je z toho hotová. Já taky...


Sehnat popelářské auto není nic složitého, ale nakonec jsem sáhla po jistotě a po luxusním provedení. Vybrala jsem popelářské auto Man německé značky Bruder. Když se řekne popelářské auto, vybavím si totiž přesně toto. Oranžovou klasiku. Auto je vyrobené z odolného plastu v měřítku 1:16, je plně funkční, jde sklopit kabina, držáky na dvě popelnice (které jsou součástí balení) jdou taky sklopit a popelnice vyprázdnit do nákladního prostoru, pomocí otočné páčky můžete "smetí" nahrnout hlouběji, celý nákladní prostor jde otevřít a vyklopit. Auto je opravdu precizně zpracované, například má sklopná zrcátka, otevírací dveře i motor. A na sedadlo se vejde i Duplo panáček.
















Auto je určeno pro děti od 3 let, Jakuba budeme muset trochu hlídat, aby někde něco neulomil a aby na auto nesedal. Je sice velké, na délku má 50 cm, ale na vožení dětí přece jen není stavěno. Už mu pomalu hledám doma garážové stání :)

Značka Bruder vyrábí modely všech možných aut, velkých i malých, nákladních i osobních, traktorů a jiných zemědělských strojů, stavebních strojů, hasičů... Skoro všechno na co si vzpomenete. Na eshopu BruderLand si podle mě udělá radost nejen dítě, ale taky lecjaký mužský. Hračky Bruder jsou věrnou kopií reálného stroje, takže dítě nemá zkreslenou představu o tom, co jak vypadá.


Asi tak polovina z vás má doma chlapečka, skoro každá z vás má doma muže, a některá z vás má možná doma holčičku s vášní pro velká auta, jako je ta moje :) Jsem proto moc ráda, že vám mohu takhle před Vánocemi nabídnout slevu 10% na nákup v eshopu BruderLand.

4 komentáře:

  1. My už máme na Vánoce nakoupeno, ale nedávno Tomík dostal traktor stejné značky. Musím uznat, že zpracování je super, udělal velkou radost a asi největší nadšení je z toho, že se do kabiny vejde právě panáček z Dupla (pořád nastupuje a vystupuje ;) ). Popelářské auto u nás bude třeba za rok!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, jsem ráda, že u vás měl Bruder úspěch, já jsem zvědavá, co u nás :)

      Vymazat
  2. Toto popelářské auto vypadá dobře, ale nechám si zajít chuť. Už máme doma sedmdesáticentimetrovou Tatru 148. Řekla bych, že nám jedno velké auto musí stačit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, ano, rozumím :) Tatrovku schvaluju jen na zahradu k babičkám :)))

      Vymazat