pátek 9. prosince 2016

Mrazivo

Je to už asi týden, co přišla zima, kterou mám ráda. Mám ráda, když mrzne, protože je větší šance, že bude jasná obloha. Teploty kolem 10 stupňů moc nemusím, mám to spojené s nízkou oblačností, deštěm a větrem. Zato teploty lehce pod nulou, to je moje. Bacily mrznou, dětem přestane téct z nosu, vyleze sluníčko. Na trávě je dopoledne jinovatka, větve, šípky, listy jsou poprášené bílými ledovými krystalky a to mě baví. Hezky se dýchá, trochu to pálí, kouří se od pusy, červenají tváře a v očích jdou vidět jiskry (rozuměj slzy :))


Jsme moc rádi venku a s příchodem mrazivých dnů jsme už i my museli vytunit naši kočárkovou výbavu. Schovali jsme podzimní fleecový fusak Lodger a vytáhli jeho odolnějšího bratra Lodger Bunker Outdoor. Kubíček kupodivu neprotestuje, i když se mu značně zmenšil prostor v kočárku, a užívá si příjemného tepla.








I já si užívám tepla díky sněhulím, péřovce a rukávníku Lodger Warmer. Když děti mají už tolik výrobků této značky, řekla jsem si, že tentokrát udělám radost sobě. Při tlačení kočárku totiž ruce mrznou ze všeho nejvíc.




Na madlo kočárku se připevňuje jednoduše pomocí druků - na každé straně jsou dva a ještě jeden pro sichr uprostřed.



Výplň je polyesterová a navrchu je navíc dvojitý fleece, takže Warmer dostál svému jménu a je opravdu krásně hřejivý. A je i velký - vleze se do něj pohodlně velká chlapská ruka.

V neposlední řadě oceňuju design. Mám ráda tento skandinávský čistý a jednoduchý styl. Vybrala jsem si šedou unisex variantu, která se hodí k našemu tmavě modrému kočárku. Vrchní vrstva rukávníku je pro efekt prošívaná ve tvaru kosočtverců a lemování rukávníku je z bílého falešného beránka. Lodger Warmer je univerzální, připevníte jej na každý kočárek, pokud je tedy madlo vcelku - na golfky ho nerozpůlíte. Konečně vím, co moje děti pořád na téhle značce mají :)

 
Na eshopu Ondálek (který je mimo jiné výhradním dodavatelem produktů Lodger do ČR) ho seženete v několika barevných provedeních.

5 komentářů:

  1. Jsem opravdu ráda, že nejsem jediná, kdo má rád mrazivé počasí. Často si při pročítání všech těch nářků nad zimou připadám jaksi nepatřičně :)
    Rukávník vypadá opravdu příjemně. Kdybychom používali kočárek, začala bych o něm vážně uvažovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky mám někdy ten pocit. Jako mínus dvacet taky nepotřebuju, ale není hezčích procházek než když je jasno a pár stupňů pod nulou :)

      Vymazat
    2. A mimochodem, pokud nosíte v šátku, Lodger má krásné capáčky!

      Vymazat
  2. Jééé, taky máme fusak lodger:-) Pokukovala jsem po nich hodně dlouho. Nakonec jsem sehnala na netu v bazárku, ale jak teď vidím ty slevy, vyšel by mě pomalu levněj nový:D Vážně se nestačím divit, jak je krásně teploučký, zatím jezdíme bez zimní vložky, když jsem ji tam jednou dala, byl malý úplně spoceý, takže super! Zima je u nás vítána, už jsme připraveni:D Pepi je i po dvou hoďkách (bez té vložky) venku krásně teplounký. Sebe jsem zatím odbyla levnějším rukávníkem, ale jestli mě v něm budou zebat ručky, napíšu příště Ježíškovi:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, to ráda slyším. Ony ty Lodger věci ani na bazárcích moc neklesají. Já teď dobře prodala i fleecovou zavinovačku. Kvalita je prostě kvalita a platí se za ni. A máš pravdu, je tak teplý, že kubovi často závidím (a to jsme ještě nikdy nevytáhli zimní vložku :))

      Vymazat