úterý 29. září 2015

Jestli to nebude láska...

Přijde mi neuvěřitelné, že před 14 dny jsem byla ještě těhotná. Před 14 dny jsem ještě nevěděla, jestli moje druhé miminko bude holčička, nebo chlapeček. A teď je tady s námi Jakub.

Zítra má Jakub 14 dní. Má tmavé vlásky. Má nezvykle krásné tmavé oči, když se usměje, má ve tváři dolíčky a já v něm vidím svého muže. Často se usmívá ze spánku, hlavně když usíná. U prsa je mu suverénně nejlíp. Už teď se nejraději ze všeho dívá na svoji sestru. Škytá stejně často, jako u mě v bříšku. Kope nohama stejně divoce, jako když byl ještě u mě.


Dnes jsem první den sama doma s oběma dětma. Je to náročné, pořád nevím, jak to skloubit, jak mám třeba uspat Klárku, když Jakub zrovna pláče. Ale i tak je to skvělé. Jsem máma, double máma a vím, že to zvládnu, protože je miluju.

1 komentář:

  1. No je to krásné a moc vám to závidím. Já jsem zatím to štěstí bohužel neměla. A vypadá to, že mě ještě dlouho nepotká, protože si nemůžu nikoho najít. Je to i tím, že jsem dlouho doma na nemocenské, protože pracovní úraz povinnosti zaměstnavatele tak trochu selhaly a já jsem zůstala doma a starám se sama o sebe a sotva vyjde s penězi. :/

    OdpovědětVymazat