pondělí 7. září 2015

Konec léta ve znamení svateb

Myslím, že jsem to už někdy dřív zmínila, že nás v závěru léta čekají dvě svatby. Modlila jsem se, abych do té doby vydržela a neležela zrovna v porodnici.

První svatba byla na Vysočině, vdávala se moje výborná kamarádka a kolegyně. Bohužel Kláru den před svatbou chytla střevní chřipka a nepustila se jí až do dalšího čtvrtka. Je jasné, že v tomto stavu jsme nemohli jet, ač mi to bylo moc líto.

Druhá svatba proběhla teď v sobotu v Moravském Krumlově, Chlupáčův bratr se ženil. Sláva veliká, Chlupáč i svědčil. Obřad byl krásný a v kostele. Pro to já mám slabost, i když jsem se sama v kostele nevdávala, většinou mě vkusný církevní obřad dojme. Klára nedokázala tu hodinu sedět v pozoru, takže zkoumala. Prozkoumávala lavice, podlahu, pozorovala varhany, oltář, klečela, stála, lezla, chvíli seděla v uličce a pozorovala faráře. Ale nezlobila, byla klidná a zdálo se, že o tom všem nějak přemýšlí. Přišlo mi, že po nevěstě a ženichovi je nejčastějším objektem zájmu čočky pána fotografa, tak se strašně těším na oficiální fotky, myslím, že bychom mohli dostat pár kouzelných snímků :) Mně se na obřadu podařila jedna milá fotka, Klára vedle faráře. Divokost jí srší z očí a přemýšlí nad nějakou lumpárnou... Ďáblík v andělském těle.


Hostina byla fajn, ale celá naše buňka byla poznamenaná nedávnými nemocemi a mým pokročilým stavem, takže juchání nebylo zas tak moc. Klára si to užila, ta řádila celý den s dětma, běhala, tančila, zpívala a jedla - pokud možno, co nejvíc dietně (moc to nešlo). My si s Chlupáčem dali pár ploužáků a bylo to hezké. Co mě dojalo za celý den úplně nejvíc byl můj milovaný Hotel California v podání cimbálovky. Ách.


Těším se na fotky od fotografa, potom z nich dodám nějakou fotoreportáž, můj pupek v malých černých, mé nožky ve vysokých lodičkách těsně před porodem, to bude exkluzivní :) Těšte se!

10 komentářů:

  1. Klarka ma krasne saty :-) a paradni fotka. Moravsky Krumlov je mi mooc blizky, mame tam babicku a travila jsem tam hooodne prazdnin. Mejte se prima Silvia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silvi, díky :) Klárce šaty přivezl táta z New Yorku, takže k nim máme zvláštní citový vztah a oba tajně doufáme, že z nich nikdy nevyroste :))

      Vymazat
  2. Tak to je krasny darek. Princeznam slusi saty dlouho jsem na ne zapomInala a Kaji ma tak mraky leginek ale uz se take paradime. To chapu... Ja si to u nekterych oblecku nasich holcicek taky rikam:-) jeste ze vetsinu z nich unosime 2x ale ty malinke uz odkladǎm protoze holcicky (2 a kousek a 9 mesicu) rostou ale hadriky nevytahnu ani nahodou, nektere z nich jim schovam a zustanou u nas. Mejte prima den Silva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně rozumím, Klára je také spíš legínkový tip, šaty prakticky začala nosit toto léto :) Až teď z toho má trochu rozum a sama je vyhledává :) Holky se prostě nezapřou.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Díky, díky, díky. Tak moc se těším na víc fotek...

      Vymazat
  4. To je ale kraasna princezna! a myslim, ze mame rovnake sandalky :) je to protetika uma fuxia?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, ano, ano jsme s nimi strašně spokojení a konec léta a jejich sezóny oplakávám :)

      Vymazat
    2. Nam tiez vyhovovali,aj ked som sa im spociatku branila,kupila jej ich svokra,mne sa celkom pozdava barefoot,predtym bola dcerka len v capackach. Ale mrzelo ma ich nevynosit,navyse su velmi pekne. Teraz mame tenisky Little blue lamb a jedny z HM

      Vymazat
  5. My budeme mít konec léta taky ve znamení svatby. Čeká nás ta naše vysněná, takže jsou přípravy v plném proudu, aby se nic nezanedbalo. Teď momentálně s přítelem plánujeme, jaké zvyky a hry budeme na svatbě dělat. Chceme, aby byla svatba trochu aktivní a ne aby tam každý jen seděl a koukal.

    OdpovědětVymazat