čtvrtek 7. dubna 2022

Mama tip | VITAE chlorella speciálně pro ženy

My se máme. Že někdo myslí jen na nás ženy. Na naše chutě a na jedinečné potřeby našeho těla. V Los Křupos se zamysleli a ptali se, co ženy od zdravé svačiny očekávají. A když dumali, čím ještě české pečené proteinové tyčinky vylepšit, přišli na chlorellu. Řasa chlorella je superpotravina, o jejíchž zdravotních přínosech se toho ví už docela dost. Kupujeme si ji v prášku i v tabletkách, tak proč ji nezařadit do oblíbené křupavé svačinky. U nás se tyčinky Los Křupos opravdu pěkně zabydlely. Každý má oblíbené ty svoje, tyčinky jsou u nás na denním pořádku jako zdravá svačina do školy, lehký mls do batohu na výlet, přilepšení na dovolenou, vzpruha do jógové tašky.


VITAE byly vyvinuty speciálně pro aktivní ženy, které myslí na sebe, na své zdraví a psychickou i fyzickou pohodu. Svoji přirozenou zelenou barvu získávají tyčinky z chlorofylu, přírodního barviva obsaženém právě ve sladkovodní řase chlorelle, poslední kapku k dokonalé zelenosti dodá špenát, takže se nemusíte bát žádného umělého dobarvování. Tyčinky jsou zkrátka zelené jako příroda sama. VITAE jsou jako bonus posypány sezamovými semínky, ty já ráda.


Ženy mají často jiné chuťové preference než muži a k některým potravinám jsou mnohem víc otevřené. Mně teda zelené VITAE chutnají rozhodně víc než Chlupáčovi. Já originální a jemnou chuť chlorelly ocením, jsem na ni už zvyklá z vitamínových doplňků, Chlupáče naopak zas tak moc nenadchla a preferuje jiné druhy.


Chlorella je sladkovodní řasa původem z východní Asie, je bohatá na aminokyseliny, beta-karoten, draslík, fosfor, hořčík, železo, zinek a komplex vitamínů ze skupiny B. Je prostě nadupaná zdravím. A proto dokáže tak příznivě působit na lidský organismus. A co chlorella účinky? Má vliv na přirozenou obranyschopnost, přispívá k tělesné rovnováze, působí detoxikačně, pomáhá našim střevům, aby správně pracovala, posiluje imunitu a celkovou vitalitu. Účinky chlorelly jsou pro organismus příznivé a komplexní.


Já už víc než rok nejím chipsy a všechny podobné slané blbosti (a měla jsem je opravdu ráda). Jsou věci, kterých se vzdát nedokážu, u brambůrek jsem to dokázala. A tak, když mám večer u filmu na něco slaného chuť, beru si tyčinky Los Křupos. S nimi nemám výčitky, protože přesně vím, co jím. Tyčinky ale nejvíc oceňuju v terénu. My jsme vždycky na našich horských výpravách bojovali s tím, že většina vydatných proteinových svačinek je sladkých. A to už vám po pár kilometrech a plynoucích dnech leze krkem. Máte žízeň a chcete něco úplně jiného. Právě na horách v létě jsme si zvykli na proteinovou vzpruhu v podobě Los Křupos. Každý můžeme mít v kapse jedno oblíbené balení a pomalu ani nevíme, že něco neseme. Tak jsou lehoučké. Ale dokážou překvapivě dobře zasytit.


Jsem ráda, že Los Křupos přišlo s novinkou VITAE. Mají další přidanou hodnotu, kromě vysokého podílu proteinů a dietní vlákniny obsahují něco, co ženy aktivně v potravinách hledají, chlorellu na zdravé zažívání a imunitu. Navíc platí jednoduché pravidlo: Když se cítí dobře naše tělo, cítí se dobře i naše duše ♥

1 komentář: