neděle 28. července 2019

Miminko / Kaučukové hračky 3v1 Tikiri

Než moje miminko přestane být nadobro miminkem, rychle prohledávám jeho krabici s hračkami a hledám vše, o čem by ještě stálo za to napsat, a podělit se tak o naši zkušenost. Ještě se tam najde nějaký ten poklad, který nejspíš poputuje do krabičky vzpomínek. Za zmínku rozhodně stojí kaučuková zvířátka ze Srí Lanky značky Tikiri. Když jsem hračky tehdy ještě před porodem viděla někde na Instagramu, hned mě zaujaly. Na první pohled upoutají svým čistým, přesto hravým designem, na první omak vás dostane ten materiál. Aspoň jedna kaučuková hračka je pro miminko nutnost. Tenkrát to byla novinka, na výběr bylo jen z pár typů, teď už se nabídka pěkně rozrostla.


A proč píšu 3v1? Protože je to kousátko, chrastítko a hračka do vody v jednom. Ve zvířátku nenajdete žádný otvor, takže do něj nikdy nenateče voda, která by mohla uvnitř začít zahnívat. Proto je jedno, jestli si dítě vezme svoje oblíbené zvířátko z vany rovnou do postele. Ukrytá rolnička navíc jemně cinká a to se miminkům líbí.






Máme krokodýla a lva. V něžných pastelových barvách. Na hračkách se mi líbí krom výše zmíněného, že se dobře drží už v těch nejmenších ručkách. Obě dvě zvířátka patří mezi Matějovy nejoblíbenější a nejranější kamarády. Teď si je navíc začal brávat do vany a do bazénku. Krokouš i lev mají do 9 cm, v nabídce jsou i větší kousky (třeba jednorožec, který se líbí Klárce má 13 cm).




O kaučukových hračkách jsem toho na blogu napsala už spoustu, je to pro mě top materiál a jsem hrozně ráda, že se nabídka rychle rozrůstá. Jedinou nevýhodou kaučuku je, že se na něj díky jeho nehladké struktuře víc lepí prach, když je vlhký.

Žádné komentáře:

Okomentovat